ΠΡΕΒΕΖΑ: Η ΑΕΚ υπάρχει για να εμπνέει και να επιβιώνει (photo).

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, μετά από επαφές και χάρη στις άριστες σχέσεις του Χρήστου Τερζόγλου, επισκέφθηκαν και φέτος την περιοχή μας και το ΑΕΚοκρατούμενο χωριό της Νέας Σινώπης. Στο γήπεδο της Νέας Σινώπης Πρέβεζας χθες Σάββατο 5-7-2014 και ώρα 18.00 διεξήχθη φιλικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό, ανάμεσα στους Παλαίμαχους της Νέας Σινώπης με τους παλαίμαχους της ΑΕΚ.

Καθαρά και μόνο για το τυπικό ο αγώνας έληξε 2-1 υπέρ των παλαιμάχων της ΑΕΚ με το Λάμπρο Γεωργιάδη να σκοράρει και τα δυο γκολ ενώ από την πλευρά των παλαιμάχων της Νέας Σινώπης το γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Καρασαββίδης.
Μετά το τέλος του αγώνα δόξες του πρόσφατου και απώτερου παρελθόντος που έγραψαν χρυσές σελίδες ιστορίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία του ΑΕΚοχωριού της Νέας Σινώπης, όπου προς τιμήν των παλαιμάχων της ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε ποντιακό γλέντι.
Την ποντιακή εκδήλωση άνοιξε ο κ. Χρήστος Τερζόγλου που ευχαρίστησε τον κ. Μελισσανίδη που έδωσε το πούλμαν της ομάδος και ανέλαβε όλα τα έξοδα. Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες τόσο σε ποδοσφαιριστές όσο και σε σημαντικά στελέχη της ΑΕΚ.Ξεχώρισε ο λόγος του κ. Λάκη Νικολάου, του κιτρινόμαυρου γιατρού που είπε:<<Η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα των κατακτήσεων, είναι η ομάδα της επιβίωσης, η ΑΕΚ υπάρχει για να εμπνέει και να επιβιώνει. Για να είσαι ΑΕΚ και Πόντιος πρέπει να πεις η ζωή συνεχίζεται, είναι να οικοδομείς τα πάντα από το μηδέν. Αυτό μας συνδέει σαν ΑΕΚ και σαν Ποντιακό πολιτισμό.>> Στη συνέχεια ο κ. Χρήστος Τερζόγλου, πρόεδρος του Συλλόγου των φιλάθλων Νέας Σινώπης, ενημέρωσε πως τα έσοδα από τον αγώνα θα δοθούν στο ίδρυμα με τις ειδικές ανάγκες στην Πρέβεζα, κάνοντας μια πράξη γενναιοδωρίας και μεγαλοψυχίας. Το λόγο πήρε η πρόεδρος του συλλόγου «ΔΙΟΓΕΝΗΣ» Ρούλα Σαρηγιαννίδου που καλοσώρισε την αποστολή και έδωσε τα συγχαρητήρια της γαι την διοργάνωση και τη φιλοξενία δίνοντας ταυτόχρονα το σύνθημα για να ανοίξει το γλέντι.
 Υπέροχα χορευτικά και μουσικά ποντιακά σχήματα από το σύλλογο «ΔΙΟΓΕΝΗΣ», μας ταξίδεψαν και μας διασκέδασαν μέχρι πρωίας! Συγχαρητήρια σε όλους όσους  βοήθησαν για να στηθεί το πανηγύρι της ΑΕΚ, στο ΑΕΚοχώρι της Νέας Σινώπης Πρέβεζας! Η πλατεία ήταν κατάμεστη από κόσμο που ήρθε να στηρίξει αυτή τη φιλανθρωπική κίνηση.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites