“Έδεσε” στην Πρέβεζα το Κρουαζιερόπλοιο La Belle de L’Adriatique

Στο Λιμάνι της Πρέβεζας βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες το Κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Croisieurope με ονομασία La Belle de L’Adriatique.Το Κρουαζιερόπλοιο είναι έτους κατασκευής το 2007, έχει μήκος 110 μέτρα, πλάτος 12,80 μέτρα και εξυπηρετεί έως 198 επιβάτες. Διαθέτει πλήρωμα 48 ατόμων  και διαθέτει συνολικά 99 καμπίνες.
Η γαλλική  εταιρεία κρουαζιέρας CroisiEurope, που ιδρύθηκε το 1976, εισήλθε στην αγορά των ωκεανών ως απάντηση στην ζήτηση των επιβατών.Το La Belle de l’Adriatique, είναι ένα σκάφος 198 επιβατών, ειδικά κατασκευασμένο για τις παράκτιες κρουαζιέρες και ανοίγει πανιά για δρομολόγια στις ελληνικές θάλασσες, την Κροατία, το Μαυροβούνιο και την Κύπρο. Οι καμπίνες κατανέμονται στα τέσσερα κύρια καταστρώματα. Η πλειοψηφία των καμπινών είναι δίδυμες που μπορεί να διαμορφωθούν και ως δίκλινες. Στο ανώτερο κατάστρωμα, υπάρχουν 26 καμπίνες με ρυθμιζόμενο κρεβάτι, μια μικρότερη καμπίνα με διπλό κρεβάτι, μία μονή καμπίνα και μία προσιτή καμπίνα με διπλό κρεβάτι. Στο κατάστρωμα υποδοχής, υπάρχουν 22 καμπίνες με ρυθμιζόμενα μονά κρεβάτια και τέσσερις μικρότερες με διπλά. Υπάρχουν 25 ρυθμιζόμενες twin καμπίνες και μία μικρότερη διπλή στο κύριο κατάστρωμα και 24 δίδυμα ή δίκλινα στο κάτω κατάστρωμα. Staterooms στα άνω και την υποδοχή καταστρώματα τα οποία έχουν μεγάλα παράθυρα και στις καμπίνες των δύο κάτω καταστρωμάτων έχουν φινιστρίνια. Δεν υπάρχουν καμπίνες με μπαλκόνι. Όλες οι καμπίνες διαθέτουν μπάνιο με ντους και τουαλέτα, στεγνωτήρα μαλλιών, δορυφορική τηλεόραση, ραδιόφωνο και θυρίδα ασφαλείας. Το πλοίο έχει μια ζεστή ατμόσφαιρα με ένα μικρό σαλόνι και εξωτερική βεράντα στο επάνω κατάστρωμα. Το κύριο πανοραμικό lounge, με πίστα χορού και μπαρ, βρίσκεται μπροστά στο κατάστρωμα υποδοχής και η τραπεζαρία βρίσκεται στη πρύμνη στο κύριο κατάστρωμα. Το La Belle de l’Adriatique υπερηφανεύεται για την γαλλική κληρονομιά του, η οποία αντικατοπτρίζεται στην κουζίνα, με μια επιλογή από άλλα διεθνή πιάτα. Δωρεάν κρασί, μπίρα, στο χυμό φρούτων, νερό και καφές σερβίρονται με τα γεύματα. Υπάρχουν δύο τζακούζι στο χώρο ηλιοθεραπείας, και άλλες ευκολίες όπως βιβλιοθήκη, κατάστημα με είδη δώρων και ασανσέρ. Wi-Fi είναι διαθέσιμο με επιπλέον χρέωση.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites