Πέμπτη, 14/11/2019

ΑΡΤΑ: Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Άρτας.

Συναδελφισσες -συνάδελφοι χαιρετίζουμε τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων του νοσοκομείου και των ΚΥ Άρτας στην Έκτακτη Γενική συνέλευση της Δευτέρας 30/6/14 καθώς και στη κατάληψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της διοικητικής υπηρεσίας του νοσοκομείου για τη μη έκδοση των πράξεων επιμερισμού από το διοικητή του νοσοκομείου  όσο αναφορά την «αξιολόγηση».
Καταγγέλλουμε τη στάση μελών της διοίκησης αλλά και του διοικητή του νοσοκομείου που δεν υπερψήφισαν τη πρόταση του συλλόγου και των εκπροσώπων των εργαζομένων στο ΔΣ για να μην εκδοθεί η πράξη επιμερισμού των ποσοστών αξιολόγησης.
Η προσπάθεια εκφοβισμού των εργαζομένων με τη παρουσία αστυνομικών και ασφάλειας στο χώρο του νοσοκομείου κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης της Δευτέρας 30/6 δεν μας πτοεί.
Καμία ποινικοποίηση των αγώνων των εργαζομένων δεν θα περάσει.
Επιμένουμε και συνεχίζουμε δυναμικά στη κατάργηση στη πράξη πλέον του νόμου για την « αξιολόγηση». 
Τις επόμενες μέρες ο σύλλογος σε συνεννόηση με το δικηγόρο του θα προχωρήσει σε όλα τα ένδικα μέσα για την ακύρωση της απόφασης επιμερισμού των ποσοστών. 
Όλοι οι εργαζόμενοι καλούνται όταν κληθούν να παραλάβουν τα φύλλα αξιολόγησης να τα παραδώσουν ασυμπλήρωτα και ανυπόγραφα στο σύλλογο απεργωντας και απεχωντας από κάθε διαδικασια-πραξη που εχει σχεση με την «αξιολογηση» υλοποιώντας έτσι τις σχετικές αποφάσεις του συλλόγου εργαζομένων ,της ΠΟΕΔΗΝ  και της ΑΔΕΔΥ.
Καλούνται ολοι οι συνάδελφοι τη Δευτέρα 7/6/14 σε έκτακτη Γενική συνέλευση στις 11πμ στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου με θεμα
1.Συμμετοχη στην πανδημοσιουπαλλικη απεργία τη Τετάρτη 9 Ιουλίου

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ
ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗ και δεν παζαρεύει την Επαγγελματική ΤΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ  

ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ
Ο Λ Ο Ι    Σ Τ Ο   Δ Ρ Ο Μ Ο 

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ