Παρασκευή, 06/12/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στην Πρέβεζα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκου Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας Κάρλος Μάρτιν Κόσμε συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας , πρόεδρο του Συλλόγου Μίθαικο Πρέβεζας Παύλο ΑΛεξάνδρου.
Οι κύριοι Κόσμε και Αλεξάνδρου συζήτησαν με τον κ.Μπαϊλη τις λεπτομέρειες για την διοργάνωση ενός Γαστρονομικού Συνεδρίου που σχεδιάζεται να πρααγματοποιηθεί στην Πρέβεζα το 2016 με πολυ καλές προοπτικές για την ανάδειξη του τόπου και την προβολή των τοπικών προιόντων στις ευρωπαικές αγορές. 
Ο Ισπανός πρόεδρος του Ευρωπαϊκού ΣΥμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας επισκέπτεται για τέταρτη χρονιά την Πρέβεζα και δηλώνει λάτρης του τόπου μας , των ανθρώπων αλλά και της κουζίνας του.
Ο κ. Μάρτιν Ντε Κόσμε έχει ενδιαφερθεί ιδιαίτερα για τα προιόντα (τρόφιμα, γλυκά αλλά και ποτά) που παράγουν  επιχειρήσεις της περιοχής και συνοδεία του κ.Αλεξάνδρου  επισκέπτεται αρκετές από αυτές στα ταξίδια του στην Πρέβεζα  ανοίγοντας έτσι δρόμους για την   προσέγγιση νέων αγορών .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ