Τρίτη, 07/04/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο πρόεδρος της ΝΕΔΗΚΕΠ Χρήστος Νέσσερης στην συνεδρίαση του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος.

Θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του Θερμαλισμού και του Ιαματικού Τουρισμού  μέσω της αναβάθμισης των εγκαταστάσεων των Ιαματικών Πηγών  .κυριάρχησαν  στην  συνεδρίαση του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη .
Τον Δήμο της Πρέβεζας εκπροσώπησε  ο πρόεδρος της ΝΕ.ΔΗ.ΚΕΠ Χρήστος Νέσσερης   ο οποίος  ενημερώθηκε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Συνδέσμου από τον πρόεδρο του φορέα  Παναγιώτη Ζαφειρίου για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα.
Μεταξύ άλλων το Δ.Σ ενέκρινε την  πιστοποίηση  έντεκα ήδη υλοποιημένων Γεωλογικών Μελετών ( ανάμεσά τους και για τις Ιαματικές Πηγές της Πρέβεζας) εγκρίνοντας  την σχετική πίστωση. 
Όπως τονίστηκε κατά την διάρκεια της Συνεδρίασης  εξάλλου έως το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αναγνώρισης των Πηγών αφού  βρίσκεται σε εξέλιξη  η διαδικασία για ην εκπόνηση των απαραίτητων υγειονομικών μελετών  για τις ενδείξεις και αντενδείξεις των  θεραπευτικών ειδικοτήτων και στοιχείων των φυσικών πόρων .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ