Τετάρτη, 29/01/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: »ΟΧΙ» Στο ξεπούλημα της ΔΕΗ!!!

Συγκέντρωση-παράσταση  πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 2 Ιουλίου από το Εργατικό κέντρο καθώς και από τον συντονισμό σωματείων στις 9.30 π.μ έξω από τη ΔΕΗ στην παραλία. 
 Πανό επίσης υπήρχε και έξω από τη Θεοφάνειο αίθουσα τέχνης που έγραφε << ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ>>
Αφορμή της κινητοποίησης αυτής είναι το νομοσχέδιο που κατέθεσε η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για την λεγόμενη << μικρή ΔΕΗ>>, που έχει ως σκοπό την πλήρη ιδιωτικοποίησή της.
Σκοπός αυτής της πάλης είναι να μην περάσει το νομοσχέδιο αυτό γι΄αυτό και ζητάνε από εργαζόμενους και το λαό να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για ένα ξεσηκωμό, με στόχο την ανατροπή του νομοσχεδίου, το άνοιγμα του δρόμου για την συνολική ανατροπή των αντεργατικών μέτρων, ανατροπή συνολικά του μαύρου μετώπου κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ και της κυβέρνησης τους. 
Ο αγώνας αυτός αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της μάχης για να αποτελεί η ενέργεια κοινωνικό αγαθό, όχι εμπόρευμα. Για ενέργεια φτηνή για τον λαό, προσβάσιμη σε όλους. Για να μην υπάρχει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα( ήδη 300.000 νοικοκυριά είναι χωρίς  ρεύμα) . Για την εξασφάλιση της ενεργειακής αυτάρκειας και της ασφάλειας στον εφοδιασμό της χώρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ