Τρίτη, 14/07/2020

Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τις δομές (παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί) που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα Εναρμόνιση της Οικογενειακής.

Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τις δομές (παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί) που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής ,χρηματοδοτούμενο από ΕΣΠΑ για το 2014 2015 .Οι ενδιαφερόμενες μητέρες μπορούν να δουν ποιες δομές μπορούν να επιλέξουν ώστε να στείλουν τα παιδιά τους το επόμενο σχολικό έτος εφόσον επιλεχθούν.

 Ειδικότερα σήμερα η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τις δομές που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2014 2015 . Οι ενδιαφερόμενοι που θα κάνουν την αίτηση τους μπορούν να επιλ΄εξουν σε ποιους παιδικούς σταθμούς θα στείλουν τα παιδιά τους αφού θα αναγράψουν στην αίτηση τους , τις προτιμήσεις τους.
πατήστε εδώ για να δείτε τις δομές

Στις 25/7 ημέρα Παρασκευή θα αναρτηθεί η αίτηση για τις μητέρες και γενικά τους γονείς που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα δωρεάν φιλοξενίας παιδιών σε παιδικούς σταθμούς μέσω του ΕΣΠΑ σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ .Το dikaiologitika.gr θα σας ενημερώσει άμεσα για την ανάρτηση της αίτησης

δείτε εδώ την προκήρυξη της ΕΕΤΑΑ με όλες τις λεπτομέρειες για τις αιτήσεις

www.dikaiologitika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ