ΠΡΕΒΕΖΑ: Ευχαριστήριο μήνυμα της Σ.Κ. Νικόπολης Πρέβεζας για τη διοργάνωση 3on3.

To 3o 3on3 τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνεται από τον Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας έφτασε στο τέλος του. Η φετινή χρονιά ξεπέρασε κάθε προηγούμενη: 62 ομάδες όλων των κατηγοριών (άνδρες, παίδες, μίνι, νεανίδες, κορασίδες), 250 συμμετοχές αθλητών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του Εξωτερικού (Πρέβεζα, Ιωάννινα, Άρτα, Αμφιλοχία, Ηγουμενίτσα, Λευκάδα, Αγρίνιο, Αθήνα, Ρέθυμνο, Βερολίνο, Καντόν, Στοκχόλμη) και περισσότεροι από 3000 φίλοι του μπάσκετ παρακολούθησαν αυτό το τετραήμερο τους αγώνες στα γηπεδάκια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας.
Το τουρνουά μπάσκετ 3ον3 τείνει να γίνει μεγάλος αθλητικός θεσμός για την πόλη της Πρέβεζας και χρόνο με το χρόνο γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. 

Την φετινή διοργάνωση “σήκωσαν” στις πλάτες τους και έφεραν εις πέρας δύο νέα παιδιά από την Πρέβεζα , ο Νίκος Τζώρας και ο Αλκίνοος Κωνής. Στην προσπάθειά τους αυτή είχαν την βοήθεια πολλών. Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές του τουρνουά τονίζουν: 
“Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της φετινής διοργάνωσης , οι οποίοι ήταν: Εργαστήριο Μπουγάτσας DONALD, ξενοδοχείο DIONI, νερά ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ, κατάστημα ΛΑΪΝΑΣ, PREVERE cafe, club B52, σχολή οδηγών ΖΑΚΑΣ, ουζερί- μεζεδοπωλείο “ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ”, ιχθυοπωλείο ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑΣ, beach bar “ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ”, οπτικά ΣΤΑΘΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ζαχαροπλαστείο ΔΙΕΘΝΕΣ, ψησταριά “ΝΙΚΟΛΟΣ”, ACS COURIER, κομμωτήριο AKIS, GIOTOPOULOS photo art, OTTICO VERDE. 
Ευχαριστούμε τον χορηγό Επικοινωνίας της φετινής διοργάνωσης ATPREVEZA. 
Ευχαριστούμε επίσης το Mypreveza, που κάλυπτε την διοργάνωση από την πρώτη μέρα. 
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και ορισμένα πρόσωπα ατομικά για την πολύτιμη βοήθεια τους να φέρουμε σε πέρας την φετινή διοργάνωση. Ευχαριστούμε, λοιπόν, θερμά τους: Μυζίκο Θεόδωρο, Δημήτρη Νικολό, Σπύρο Πολίτη, Αλέξανδρο Τέφα, Σπύρο Μπουτόπουλο, Κώστα Τσουλουχά, Σπύρο Λαϊνά, Λευτέρη Λαϊνά, Χρήστο Αργυρό, Ίρια Κοψάρη, Χρήστο Πάκο, Αλέξανδρο Λιόντο, Λευτέρη Σπύρου, Χρήστο Αργυρό, Θεόφιλο Λιόντο. 
Να ευχαριστήσουμε θερμά τους δύο διαιτητές Α1 κατηγορίας , τον Κωνσταντίνο Μητσόπουλο και τον Μάριο Τσώνο, για την τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν και να σφυρίξουν τα τελική φάση του 3ου 3ον3 τουρνούα μπάσκετ.
Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους φίλους του μπασκετ που καθημερινά παρευρίσκονταν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας και παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον τα παιχνίδια.
Εγγυώμαστε ότι το επόμενο 3ον3 θα είναι ακόμα καλύτερο και θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Ραντεβού , λοιπόν, την επόμενη χρονιά στα γηπεδάκια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας”.

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites