ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: Τι γράφουν οι εφημερίδες σήμερα 29/07/2014.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Κανένα φως» Η εφημερίδα γράφει ότι: «το γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής ανατινάζει την αισιοδοξία. Κενό 14,9 δις. ευρώ- Νέο χρηματοδοτικό πακέτο- Νέο Μνημόνιο- Νέα μέτρα. Με τέτοιο χρέος δεν θα έρθουν ποτέ επενδύσεις! Βόμβα τα «κόκκινα» δάνεια! Θα καταρρεύσουν ολοκληρωτικά τα Ταμεία! Αθεράπευτη η ανεργία».

ΕΘΝΟΣ: «Αθωώνουν τους γιατρούς με τα φακελάκια» Η εφημερίδα σημειώνει: «στα μαλακά ρίχνουν τα πειθαρχικά συμβούλια τους επίορκους γιατρούς που συλλαμβάνονται να παίρνουν φακελάκι. Την ίδια στιγμή, παρά τις καταγγελίες, την τελευταία διετία έχουν ασκηθεί μόνο 12 διώξεις».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Εκλογές εκ Παρισίων!» Η εφημερίδα γράφει ότι : «αυτοεξορίζονται στο Παρίσι κυβέρνηση και τρόικα. Πληροφορίες από το ΔΝΤ αναφέρουν ότι η επόμενη αξιολόγηση θα είναι «εξπρές» (3,4 και 5 Σεπτεμβρίου) και θα διεξαχθεί στη γαλλική πρωτεύουσα με την παρουσία των επικεφαλής των ελεγκτών και των αρμόδιων υπουργών από την Ελλάδα».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: « «Προφητεία» πολέμου Ρωσίας- Κίνας και εγκλήματα των Εβραίων Χάζαρων» Η εφημερίδα τονίζει ότι: «θα χυθεί πολύ αίμα, προέβλεψε η θαυματουργή Σλάβα Σεβριουκόβα, την ώρα που οι Σιωνιστές αιματοκυλίζουν το πλανήτη και τους Ελληνες»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «2.460 θέσεις σε έξι ΔΕΚΟ για μόνιμους και εποχικούς» Η εφημερίδα γράφει ότι: «στην πρόσληψη 1.660 υπαλλήλων αορίστου χρόνου προχωρούν η ΔΕΗ, ο ΔΕΔΔΗΕ, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και οι Οδικές Συγκοινωνίες. Με 4μηνες και 8μηνες συμβάσεις θα ασχοληθούν 645 διανομείς και οδηγοί στα ΕΛΤΑ και 155 καταμετρητές εργάτες και οδηγοί στην ΕΥΔΑΠ».

ΕΣΤΙΑ: «Ζητείται όραμα για τους πολίτες» Η εφημερίδα γράφει ότι «συγκροτημένη και απτή περιγραφή του αύριο. Τόσο η κυβέρνησις όσο και η αντιπολίτευσις έχουν επενδύσει πολιτικά στην έξοδο από το Μνημόνιο».

Η ΑΥΓΗ: «Νέο δάνειο με νέο Μνημόνιο» Σύμφωνα με την εφημερίδα : στρατηγική επιβίωσης του ιδίου την επόμενη ημέρα της συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ για την οποία η προεδρική εκλογή αποτελεί ημερομηνία λήξης, αναπτύσσει ο Αντ. Σαμαράς».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Είμαστε μαζί σας» Η εφημερίδα γράφει ότι: η πλατεία Συντάγματος πλημμύρισε χθες το βράδυ από ανθρώπους κάθε ηλικίας στη συναυλία αλληλεγγύης με τη Χαρούλα Αλεξίου, για τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, που συνεχίζουν να αγωνίζονται καθημερινά επί έντεκα ολόκληρους μήνες»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Στο Παρίσι η διαπραγμάτευση με την τρόικα» Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «ο επόμενος κύκλος της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με την τρόικα για το ελληνικό πρόγραμμα, στις αρχές Σεπτεμβρίου, δεν θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, για πρώτη φορά στα τέσσερα χρόνια Μνημονίου, αλλά στο Παρίσι, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του ΔΝΤ, τις οποίες επιβεβαιώνει η Κομισιόν».

Ο ΛΟΓΟΣ: « «Μαύρη τρύπα» 14,9 δις.» Σύμφωνα με την εφημερίδα: «το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής κρούει τον κώδωνα του κινδύνο0υ για κόκκινα δάνεια και ανεργία τα οποία, όπως επισημαίνει, αν δεν αντιμετωπιστούν δυναμιτίζουν την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας, που δείχνει σημάδια σταθεροποίησης και βελτίωσης».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Το Ασφαλιστικό αποτελεί αιτία πολέμου!» Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «προετοιμάζεται νέα επίθεση στο Ασφαλιστικό, βασισμένη σε μελέτη του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), που έχει αναλάβει να «νομιμοποιήσει» τα νέα μέτρα».

ΤΑ ΝΕΑ: «Ο γολγοθάς των δόσεων» Η εφημερίδα σημειώνει ότι: κάθε μήνα τα ραβασάκια της εφορίας. Πρώτη δόση φόρου εισοδήματος, έκτακτης εισφοράς, τέλους επιτηδεύματος και φόρου πολυτελούς διαβίωσης. Πρώτη δόση φόρου ακινήτων, δεύτερη δόση φόρου πολυτελούς διαβίωσης».

KONTRA NEWS: «Όταν η Σοφία δεν μπορεί να πληρώνει φόρους» Η εφημερίδα γράφει ότι «μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η τρόικα κατάφερε να φτωχοποιήσει τη συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών. – Ξυπνήστε, η τρόικα μας ληστεύει και κλέβει τις περιουσίες μας»

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: “Καμπανάκι για τα κόκκινα δάνεια “

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Έρχεται ο ΕΝΦΙΑ» Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «δυνατότητα για ηλεκτρονική διόρθωση του εντύπου Ε9 μέχρι και αύριο το πρωί. Ενημέρωση των ιδιοκτητών ακινήτων και με mail από το υπουργείο Οικονομικών. Όσοι εντοπίσουν λάθη στα εκκαθαριστικά του φόρου ακινήτων έχουν προθεσμία έως 30 Νοεμβρίου για να τα διορθώσουν».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Στο Παρίσι αναζητείται δημοσιονομική εκεχειρία» Η εφημερίδα τονίζει ότι: «σε «ουδέτερο» έδαφος, στο Παρίσι, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη διαπραγμάτευση των αρμόδιων υπουργών με την τρόικα, ενώ κατόπιν θα ακολουθήσει έλεγχος στην Αθήνα προς τα τέλη Σεπτεμβρίου».

www.dikaiologitika.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites