ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: Τι γράφουν οι εφημερίδες σήμερα 22/07/2014.

Οι βασικοί τίτλοι των εφημερίδων

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Γάλα από την… αρχή» Η εφημερίδα γράφει ότι: «Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων τώρα με παραγωγούς αλλά και βιομηχάνους με στόχο να πέσουν (επιτέλους) οι τιμές. Τραγική ομολογία από την κυβέρνηση: Μόνο ζημιά προκάλεσαν τα μέτρα Χατζηδάκη».

ΕΘΝΟΣ: «Βιομηχανία με πλαστά απολυτήρια» Η εφημερίδα σημειώνει: «Φάμπρικα πλαστών απολυτηρίων λυκείων αποκάλυψε η ολοκλήρωση των πρώτων ελέγχων που πραγματοποίησαν οι επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης για ψεύτικα δικαιολογητικά στους φακέλους των δημοσίων υπαλλήλων».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Μπουρλότο και στα δάση» Η εφημερίδα γράφει ότι : «τρεις κόκκινες γραμμές για την προστασία του δάσους θέτει το Παρατηρητήριο Πολιτών για την Αειφόρο Ανάπτυξη στην επιστολή του προς τους βουλευτές».

 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Γέροντας Θεοδόσιος: «Θα ενωθούν οι 3 αδερφοί ορθόδοξοι λαοί» Σύμφωνα με την εφημερίδα: «τραβάνε το σχοινί οι Αμερικανοί και δηλώνουν έτοιμοι για όλα. «Δεν θα επιτρέψω ιδιοτελή πολιτικά παιχνίδια πάνω στις… σάρκες των νεκρών» λέει ο Πούτιν και συγκαλεί σήμερα το ρωσικό συμβούλιο ασφαλείας».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Επιταγή» εργασίας για 67.200 νέους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα» Η εφημερίδα γράφει ότι: «ξεκινούν άμεσα και ολοκληρώνονται τον Οκτώβριο πέντε δράσεις του προγράμματος «Voucher εισόδου στην αγορά εργασίας. Όλα τα προγράμματα για ανέργους 18 έως 29 ετών».

ΕΣΤΙΑ: «Εγγυητής της σταθερότητος-Εμπρακτη απάντησις Σαμαρά στις απειλές Τσίπρα» Η εφημερίδα τονίζει ότι: «όλα δείχνουν ότι η απάντησις του Αντώνη Σαμαρά στον εκβιασμό Τσίπρα θα είναι σθεναρά. Ο δε πρωθυπουργός, με την άκαμπτη στάση του θα αποτελέση τον εγγυητή της σταθερότητος και πιθανώτατα τον καταλύτη των πολιτικών πραγμάτων”.

Η ΑΥΓΗ: «Γάζα όπως Γκουέρνικα» Σύμφωνα με την εφημερίδα : «Αιματοχυσία δίχως τέλος. Θηριωδία με 532 Παλαιστίνιους νεκρούς, οι περισσότεροι άμαχοι και παιδιά. Στους 3.500 οι τραυματίες. 25 στρατιώτες νεκροί και 75 τραυματίες».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Τρικυμία με τις επικουρικές» Η εφημερίδα γράφει ότι: «μεγάλο πρόβλημα συνεννόησης έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό της κυβέρνησης με αφορμή την αναδρομικότητα της νέας αυξημένης παρακράτησης του φόρου στις διπλές συντάξεις». Η

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Πρόσω ολοταχώς για προαπαιτούμενα και δόση» Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «με ένα πολυνομοσχέδιο επιχειρεί η κυβέρνηση να κλείσει την εκκρεμότητα των προαπαιτουμένων, ώστε να εκταμιευτεί εντός του Αυγούστου η δόση, ύψους ενός δισ. ευρώ, από την Ευρωζώνη».

Ο ΛΟΓΟΣ: «Ηλεκτροσόκ εν μέσω θέρους» Σύμφωνα με την εφημερίδα: « «καυτό» αποδεικνύεται το φετινό καλοκαίρι, για τις τσέπες των καταναλωτών, καθώς η ΔΕΗ προχωρά σε καλοκαιρινές αυξήσεις έως 11,5% επί των λογαριασμών ρεύματος».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Συνεχίζεται η σφαγή στη Γάζα» Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «αμείωτη συνεχίζεται η εγκληματική επιδρομή –χερσαία και εναέρια- του ισραηλινού στρατού ενάντια στο μαρτυρικό παλαιστινιακό λαό στη Λωρίδα της Γάζας. 530 έχουν φτάσει οι νεκροί και οι τραυματίες ξεπερνούν τους 4.000».

ΤΑ ΝΕΑ: «Διπλό ηλεκτροσόκ με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ» Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «διπλές αυξήσεις στο ρεύμα θα πληρώσουν εκατομμύρια καταναλωτές. Εκτός από τα τιμολόγια των εξοχικών που ακριβαίνουν κατά 11%, έρχονται αυξήσεις για το σύνολο των καταναλωτών μέσω των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας».

KONTRA NEWS: «Δυστυχία στην αγορά» Η εφημερίδα γράφει ότι «κόκκινος συναγερμός έχει χτυπήσει σε τράπεζες και επιχειρήσεις για τα κόκκινα δάνεια. Η ανάγκη άμεσης και τολμηρής λύσης είναι πλέον επιτακτική, γιατί η αγορά κινδυνεύει με ολοκληρωτική κατάρρευση».

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: «Για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος ο Παπαγεωργόπουλος!»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: « «Διολισθαίνει» το Χ.Α.-Αδύναμος κρίκος οι τραπεζικές μετοχές» Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «Σε πτωτική τροχιά η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά, με τις πιέσεις να επικεντρώνονται στα blue chips και ειδικά στις τραπεζικές μετοχές».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Η «ατζέντα» της τρόικας με έντεκα δύσκολα μέτρα» Η εφημερίδα τονίζει ότι: «έντεκα δύσκολα μέτρα περιλαμβάνει η ατζέντα των διαπραγματεύσεων του Σεπτεμβρίου με την τρόικα, που ξεκινούν το β’ 15ήμερο αλλά με άγνωστη ημερομηνία λήξης».

www.dikaiologitika.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites