Τετάρτη, 19/02/2020

ΚΠΓ: Ανακοινώθηκαν σήμερα τα αποτελέσματα ΚΠΓ των εξετάσεων του Μαίου 2014.

Ειδικότερα το υπουργείο Παιδείας στην ειδική ιστοσελίδα των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας αναρτησαι τα αποτελέσματα ΚΠΓ των εξετάσεων του Μαίου αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της βαθμολόγησης.
Οι υποψήφιοι που διαγωνίστηκαν στις εξετάσεις μπορούν στην ειδική ιστοσελίδα kpgresults.minedu.gov.gr να δουν τα αποτελέσματα
Στην παραπάνω ιστοσελίδα αναρτώνται οι καταστάσεις με την αναλυτική βαθμολογία ανά ενότητα καθώς και τη συνολική βαθμολογία κάθε υποψηφίου. Οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση με τη χρήση του κωδικού τους, που αναγράφεται στη καρτέλα υποψηφίου καθώς και τουλάχιστον τους τρεις αρχικούς χαρακτήρες του επωνύμου τους.
Επίσης οι υποψήφιοι μπορούν να μάθουν τα αποτελέσματα στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου είχαν υποβληθεί οι αιτήσεις των υποψηφίων (το τηλέφωνο της κάθε υπηρεσίας αναγράφεται στο Δελτίο Εξεταζομένου).
Oι επιτυχόντες αναμένεται ότι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα πιστοποιητικά τους από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου είχαν υποβάλει την αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις, εντός διμήνου, έχοντας μαζί τους το δελτίο εξεταζομένου ή το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.
Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

www.dikaiologitika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ