Τρίτη, 10/12/2019

Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα ΚΠΓ των εξετάσεων του Μαίου 2014.

Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα ΚΠΓ των εξετάσεων του Μαίου 2014 σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr .Το υπουργείο Παιδείας είναι έτοιμο να ανακοινώσει τα αποτελέσματα.

Ειδικότερα το υπουργείο Παιδείας στην ειδική ιστοσελίδα των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας θα αναρτήσει τα αποτελέσματα ΚΠΓ των εξετάσεων του Μαίου ακόμη και σήμερα ή αύριο Παρασκευή αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της βαθμολόγησης.

Οι υποψήφιοι που διαγωνίστηκαν στις εξετάσεις θα μπορούν στην ειδική ιστοσελίδα kpgresults.minedu.gov.gr να δουν τα αποτελέσματα

Στην παραπάνω ιστοσελίδα αναρτώνται οι καταστάσεις με την αναλυτική βαθμολογία ανά ενότητα καθώς και τη συνολική βαθμολογία κάθε υποψηφίου. Οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση με τη χρήση του κωδικού τους, που αναγράφεται στη καρτέλα υποψηφίου καθώς και τουλάχιστον τους τρεις αρχικούς χαρακτήρες του επωνύμου τους.

Επίσης οι υποψήφιοι θα μπορούν να μάθουν τα αποτελέσματα στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου είχαν υποβληθεί οι αιτήσεις των υποψηφίων (το τηλέφωνο της κάθε υπηρεσίας αναγράφεται στο Δελτίο Εξεταζομένου).

Oι επιτυχόντες αναμένεται ότι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα πιστοποιητικά τους από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου είχαν υποβάλει την αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις, εντός διμήνου, έχοντας μαζί τους το δελτίο εξεταζομένου ή το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

www.dikaiologitika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ