ΠΡΕΒΕΖΑ: Online Σύστημα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων Καταλυμάτων

Εκδήλωση πραγματοποίησε στις 21 Ιουνίου 2014 το Επιμελητήριο Πρέβεζας όπου έγινε, μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση από την εταιρεία SGA Γ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΕ για την πλατφόρμα «sgabooking», με σκοπό την προβολή των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων του νομού Πρέβεζας.

Ο επισκέπτης μέσα από την νέα πλατφόρμα, θα έχει την δυνατότητα να πληροφορηθεί ανά περιοχή, όλα τα ιστορικά, πολιτισμικά, αρχιτεκτονικά στοιχεία και φυσικές ομορφιές του νομού και μέσα από φωτογραφίες και κείμενα, να επιλέξει τον τόπο διαμονής του, κάνοντας online κράτηση δωματίου.

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα δράση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, η οποία θα προωθήσει σημαντικά την επισκεψιμότητα του νομού και κατ’ επέκταση την τόνωση της επιχειρηματικότητας.

Σύντομη περιγραφή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας sga booking.

Online Σύστημα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων Καταλυμάτων.

Πρόκειται για μια πλατφόρμα, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε επισκέπτες που επιθυμούν να επισκεφθούν τον νομό να αναζητήσουν καταλύματα και να προβούν σε online κρατήσεις.

Toonline Σύστημα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων δίνει τη δυνατότητα σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και καταλυμάτων, να καταχωρήσουν τα δωμάτια προς κράτηση που διαθέτουν, να συμπληρώσουν στοιχεία για αυτά όπως κατηγορία, παροχές, τιμές, φωτογραφίες, κ.λπ. και να ενημερώσουν τη διαθεσιμότητά τους. Οι σελίδες αυτές προβάλλονται στο ευρύ κοινό μέσω ενός online συστήματος, το οποίο επιτρέπει την αναζήτηση δωματίων με τη χρήση διάφορων φίλτρων που ενδιαφέρουν κάποιον επισκέπτη όπως:

· Διαθεσιμότητα δωματίων μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο

· Περιοχή (μέσω επιλογής σε χάρτη)

· Είδος καταλύματος (π.χ. ενοικιαζόμενα δωμάτιο, studios, κ.λπ.)

· Κατηγορία καταλύματος (αστέρια, κλειδιά)

· Παροχές (π.χ. πισίνα, εστιατόριο, κ.λπ.)

· Τιμή

Η πλατφόρμα υποστηρίζει τα εξής επίπεδα χρηστών:

Επισκέπτες: Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να περιηγούνται στον κατάλογο, να αναζητούν καταλύματα, να βλέπουν πληροφορίες για αυτά και στη συνέχεια εφόσον το επιθυμούν να κλείσουν δωμάτιο σε κάποιο ή κάποια από αυτά.

Ιδιοκτήτης Επιχείρησης: Οι επιχειρήσεις – μέλη του επιμελητηρίου που διαθέτουν τουριστικά καταλύματα θα μπορούν να καταχωρήσουν τα στοιχεία των διαθέσιμων δωματίων τους μέσα στον online σύστημα κρατήσεων του Επιμελητηρίου. Η κατηγοριοποίηση όλων των στοιχείων που αφορούν τα δωμάτια και τις παροχές θα είναι κοινή, ώστε να είναι δυνατή η αναζήτηση δωματίων από την κεντρική σελίδα του online συστήματος.

Διαχειριστής: Ο διαχειριστής έχει τη γενική εποπτεία του καταλόγου με δικαιώματα διαχείρισης και παραμετροποίησης της λειτουργίας του. Για παράδειγμα, έχει δικαίωμα να εισάγει, διαγράψει ή μεταβάλλει τις κοινές κατηγορίες δωματίων και παροχών. Επίσης έχει τη δυνατότητα προβολής / ελέγχου / ενεργοποίηση και απενεργοποίηση ιδιοκτητών καταλυμάτων. Επιπλέον θα έχει την δυνατότητα εισόδου στην περιοχή των ιδιοκτητών καταλυμάτων παρέχοντάς τους βοήθεια όταν αυτοί την χρειαστούν.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites