Σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων αγνώστων που διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ., στo Καναλλάκι.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι σήμερα (06-06-2014) και ώρα 09:30΄διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ.), στο Καναλλάκι Πρέβεζας.
Ειδικότερα, οι δύο από τους δράστες, εισήλθαν στο υποκατάστημα, έχοντας στην κατοχή τους πιστόλια και ο ένας εξ’ αυτών δύο χειροβομβίδες και αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και τους πελάτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο χώρο, αφαίρεσαν από τους χώρους των γραφείων και από το χρηματοκιβώτιο το χρηματικό ποσό των (7.000) ευρώ περίπου.
Στην συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου τους ανέμεναν οι δύο συνεργοί τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καναλλακίου.  


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανανέωση άδειας χρήσης νερού

14/02/2025, 3:39 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έναρξη Λειτουργίας του Νέου Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Άσκησης Δραστηριοτήτων και Ελέγχων- OpenBusiness – Υποχρεώσεις Επιχειρήσεων

14/02/2025, 3:34 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ : Προσπάθεια εξαπάτησης!!!!

14/02/2025, 3:25 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Εκδήλωση για τη σημασία της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών

14/02/2025, 3:20 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” γιόρτασε την αρχή του νέου έτους με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

14/02/2025, 2:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη ημεδαπός φυγόποινος στην Πρέβεζα

12/02/2025, 3:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην Πρέβεζα το 1ο Διεθνές συνέδριο καινοτομίας και ψηφιακών μέσων στην εκπαίδευση

12/02/2025, 3:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites