Όταν οι Πρεβεζάνοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα καλύτερη ενημέρωση …

Στην ενημέρωση όλα κυλούν ομορφότερα όταν βρίσκεις συνοδοιπόρους…Έτσι και εμείς στο mypreveza.gr τηρώντας την μέχρι τώρα στάση μας για αρμονική συνύπαρξη και συνεργασία με όλους όσους ασχολούνται με τον τομέα της ενημέρωσης, τόσο τοπικά όσο και πανελλαδικά, αναζητούσαμε, αναζητούμε και θα αναζητούμε εποικοδομητικές συνεργασίες που θα ωφελήσουν στην πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών. Όπερ και εγένετο …
Κάπως έτσι λοιπόν γεννήθηκε και η συνεργασία του mypreveza.gr με το sportegg.gr
Θέλοντας να καλύψουμε την ενημέρωση σας για το αθλητικό γίγνεσθαι για όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, διαλέξαμε να σας ενημερώσουμε αμιγώς Πρεβεζανικά …. Πιστεύοντας ότι οι Πρεβεζάνοι μπορούμε να κάνουμε “θαύματα” δουλεύοντας ενωμένοι αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την αθλητική σας ενημέρωση με μία ιστοσελίδα η οποία δημιουργήθηκε από μια ομάδα Πρεβεζάνων.
 Με αυτή τη συνεργασία ο κόσμος των αθλητικών συναντά όχι μόνο τα τοπικά νέα της Πρέβεζας αλλά και όλης της Ελλάδας διευρύνοντας τα θέματα και των δύο site,ευχαριστώντας έτσι εσάς για την στήριξη σας και δίνοντας σε εμάς ένα ακόμη ερέθισμα για να συνεχίσουμε πιο δημιουργικά.
Σας ευχαριστούμε όλους και μακάρι να μπορούμε να ανταποδίδουμε καθημερινά την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.
Από σήμερα θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα τοπικά νέα και όχι μόνο μέσα και από το sportegg.gr και το banner του mypreveza.gr και για τα αθλητικά μέσα και από το Mypreveza.gr και το banner του sportegg.gr
Ευχαριστούμε θερμά τον Δημήτρη Κώτση για την συνεργασία και ευχόμαστε να λειτουργήσει δημιουργικά τόσο για τις δύο ιστοσελίδες όσο και για τους αναγνώστες τους.      

Με εκτίμηση
Αντριάννα Σολδάτου – Βασίλης Κούρκουλας 


1 σχόλιο για “Όταν οι Πρεβεζάνοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα καλύτερη ενημέρωση …”

  1. Ο/Η dimkot λέει:

    Kαι εμείς ευχαριστούμε θερμά , για την τιμή που μας κάνατε να συνεργαστείτε με το αθλητικό μας portal, στο πλαίσιο των συνεργασιών που προωθεί η ομάδα του sportegg.gr , ώστε να δημιουργηθεί μια πιο ευρεία , αντικειμενική και πολύπλευρη ενημέρωση ώστε να έχουν ποιοτικότερο προϊόν , πάνω απ όλα , όλοι οι αναγνώστες μας!!
    με τιμή
    Κώτσης Δημήτρης , Σύμβουλος p.r. & marketing
    του portal sportegg.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ολοκληρώθηκε το 27ο Πανελλήνιο Οργανωτικό Συνέδριο Συλλόγων Σαρακατσαναίων

03/10/2022, 2:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Εικαστική παρέμβαση στον Βοτανικό Κήπο και αμπαλί στην Κυανή Ακτή

03/10/2022, 2:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τον Περιφερειάρχη Hπείρου επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Δήμου Φίερι

03/10/2022, 2:44 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ξεκινά αύριο ο ο τέταρτος ψεκασμός των ελαιοδένδρων στα πλαίσια του προγράμματος Δακοκτονίας 2022

03/10/2022, 11:24 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές στην Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας

03/10/2022, 11:15 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιμελητήριο Πρέβεζας : Κατοχύρωση Επωνυμίας – Διακριτικού Τίτλου επιχειρήσεων μέσω Γ.Ε.ΜΗ.

03/10/2022, 10:03 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites