Σοκ: Καρφώθηκε με το κεφάλι σε περίφραξη με κάγκελα!

Σοκ προκαλεί ατύχημα που συνέβη γύρω στις 8 σήμερα το απόγευμα στη Μυτιλήνη όταν ένας 64χρονος  άνδρας στη διάρκεια εργασιών που έκανε σε παράθυρο του σπιτιού του, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό από το δεύτερο όροφο διπλοκατοικίας με αποτέλεσμα να καρφωθεί  με το κεφάλι σε καγκελένια περίφραξη.
Το ατύχημα συνέβη σε διπλοκατοικία στη συμβολή των οδών Υακίνθου και Γυμνασιάρχου Δαυίδ στη Χρυσομαλλούσα. Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής ενώ χρειάστηκε οι διασώστες να οργανώσουν ολόκληρη επιχείρηση για να καταφέρουν να  απεγκλωβίσουν με ασφάλεια  τον άτυχο άνδρα από το σημείο. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 64χρονος, καθάριζε το παράθυρο του σπιτιού του όταν έπεσε σε τέντα ακριβώς από κάτω και στη συνέχεια καρφώθηκε   με το κεφάλι σε περίφραξη με κάγκελα. Όπως διαπιστώθηκε κάγκελο της περίφραξης είχε περάσει στη δεξιά κροταφική χώρα στο και χρειάστηκε να το κόψουν οι πυροσβέστες  για να τον απεγκλωβίσουν, ενώ παράλληλα οι διασώστες κρατούσαν το σώμα του για να μην τραυματιστεί ακόμη περισσότερο  και είχαν ήδη φροντίσει   να τοποθετήσουν ορό και να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο όπου βρισκόταν.
Τραγικό πρόσωπο η σύζυγός του η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, υπέστη σοκ όταν αντιλήφθηκε τί είχε συμβεί αφού δεν μπορούσε να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη συνέβη αυτή η απίστευτη τραγωδία. Αξίζει να σημειωθεί η συγκινητική βοήθεια ενός αλλοδαπού ενοίκου του ισόγειου  διαμερίσματος ακριβώς μπροστά από την περίφραξη, ο οποίος σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες περιοίκων,  πετάχθηκε έξω από το σπίτι και κρατούσε το σώμα του άνδρα προκειμένου να μην τραυματιστεί ακόμη περισσότερο περιμένοντας να φθάσει το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική.
lesvosnews.net 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites