Άγγελος Μπέκας: “Κατά καιρούς υπάρχουν συνεργασίες.

Οι ιδιοκτήτες και προπονητές του Αθλόπολης Football Academy, Άγγελος Μπέκας και Δημήτρης Ντοματάς, ανοίγουν την καρδιά τους στο Sportegg και μιλούν αποκλειστικά για το δημιουργημά τους, για την δουλειά που επιτελούν στην ακαδημία, για τις επιτυχίες, για τους μικρούς εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές, καθώς και για τους στόχους τους.

Απαριθμεί 8 χρόνια ζωής ως ακαδημία και μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κάνει τεράστια βήματα προόδου, προϊόν της σωστής και μεθοδικής δουλειάς που επιτελείται από τους προπονητές.

Το σημαντικό δε, είναι ότι μέσα σε αυτά τα χρόνια, η συγκεκριμένη ακαδημία διαθέτοντας την εμπειρία πλέον και την τεχνογνωσία, έχει καταφέρει να βγάλει ουκ ολίγα ταλέντα και να τα προωθήσει στις μεγαλύτερες ομάδες των Αθηνών. Τρανό παράδειγμα τρεις παίκτες της ακαδημίας από τη νέα αγωνιστική χρονιά θα ανήκουν στο έμχυχο δυναμικό της ΑΕΚ.

Η Αθλόπολης Football Academy που εδρεύει στην Πρέβεζα, άνοιξε τις πύλες της και μας υποδέχθηκε, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια δύο ανθρώπους που από το πρωί μέχρι το βράδυ αφιερώνουν ατελείωτες ώρες για την ομαλή λειτουργία της εν λόγω ακαδημίας.

Οι ιδιοκτήτες και προπονητές του Αθλόπολης Football Academy, Άγγελος Μπέκας και Δημήτρης Ντοματάς αποκαλύπτονται στο Sportegg.gr και μιλούν αποκλειστικά για το δημιούργημα τους. Οι Άγγελος Μπέκας και Δημήτρης Ντοματάς αναφέρονται στις επιτυχίες που έχει επιδείξει η ακαδημία όλα αυτά τα χρόνια, για την δουλειά που γίνεται, για τους στόχους του Αθλόπολης, καθώς και για ποιο λόγο ένα παιδί πρέπει να επιλέξει την συγκεκριμένη ακαδημία.

Επίσης αναφέρονται στην ανάγκη που έχει το ελληνικό πρωτάθλημα να επενδύει στις μικρές ηλικίες και στους Έλληνες ποδοσφαιριστές, ενώ τονίζουν ότι το σημαντικότερο για έναν πιτσιρικά που θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, είναι πρώτα να πλάσει… τον χαρακτήρα του και μετά όλα τα άλλα.

Δείτε όλη την συνέντευξη ΕΔΩ

Συνέντευξη στον Χρήστο Λεμονιά

ΠΗΓΗ: http://www.sportegg.gr/


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites