ΡΑΒΑΝΟΣ: Η ΕΝΑ Πρέβεζας γίνεται ΠΕΝΑ!

Πραγματοποιήθηκε χθες η συνέντευξη τύπου της ΠΕΝΑ Πρέβεζας με σκοπό την ενημέρωση για δύο σημαντικά θέματα. Ο πρόεδρος της ΕΝΑ Πρέβεζας κ. Λεωνίδας Ραβανός ενημέρωσε ότι κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ. της Ένωσης Νέων Αγροτών Πρέβεζας έρχεται το τέλος της ΕΝΑ Πρέβεζας με τις νόμιμες διαδικασίες και μετά από 4 δημιουργικά χρόνια με κύριο στόχο τη δημιουργία ενός συλλόγου σε Περιφερειακό επίπεδο. Ο καινούργιος σύλλογος θα ονομάζεται Πανηπειρωτική Ένωση Αγροτών, θα λειτουργεί με τον ίδιο ρόλο για όλους όμως τους αγρότες. Η ομόφωνη αυτή απόφαση όπως είπε ο κ. Ραβανός ανοίγει τον δρόμο σε όλους τους αγρότες απ’ όλη την Ήπειρο να δουλέψουν δημιουργικά και με στόχους.
Το δεύτερο θέμα που ανακοινώθηκε ήταν η δημιουργία ενός καταναλωτικού κοινωνικού συνεταιρισμού. Βλέποντας όπως είπε την απραξία της κυβέρνησης να θεσμοθετήσει στην αγορά παραγωγών, προτρέπει όλους τους καταναλωτές να συμμετέχουν σε κάτι που είναι ήδη θεσμοθετημένο και λειτουργεί σε πολλές άλλες χώρες με μεγάλη επιτυχία με σκοπό τη βοήθεια των καταναλωτών και των τοπικών παραγωγών.
Στο τέλος της συνέντευξης αναφέρθηκε και στην αγορά παραγωγών, αν θέλετε να λέγεται αυτή έτσι όπως είπε, εκφράζοντας την αντίθεσή του σε αυτή την ανεξέλεγκτη <<αγορά>> που συμμετέχει όποιος θέλει και κάνει ότι θέλει χωρίς μάλιστα να είναι αγρότης. Ο κ. Ραβανός, όπως είπε, έχει ήδη ενημερώσει το γραφείο Υπουργού για την όλη κατάσταση και ο ίδιος ανεξάρτητα από τις κινήσεις του Υπουργού δε θα μείνει αμέτοχος αλλά θα αντιδράσει με όποιον τρόπο μπορεί.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites