Τεράστιο κοίτασμα ηρωίνης ανακαλύφθηκε στο ελληνικό υπέδαφος!

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον τεράστιο πλούτο που κρύβεται στο υπέδαφος της Ελλάδας φέρνουν στο φως οι έρευνες των διωκτικών αρχών, που κάνουν λόγο για κοίτασμα επεξεργασμένης ηρωίνης, το οποίο μάλιστα ξεχειλίζει σε υπόγεια και αποθήκες!

Γύρω στα 30 δισ. υπολογίζεται συνολικά η αξία της ηρωίνης που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο υπέδαφος της Αττικής και του Αιγαίου περιμένοντας την εξόρυξη και την εκμετάλλευσή της, σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς ειδικών επιστημόνων που παρακολουθούν το εμπόριο ναρκωτικών παγκοσμίως.

Πολλοί μάλιστα κάνουν λόγο για κοίτασμα που υπερβαίνει κατά πολύ σε αξία όλα τα κοιτάσματα Οσμίου (γνωστού και ως «το ακριβότερο μέταλλο στον κόσμο»), Υδρογονανθράκων και Φυσικού Αερίου μαζί, που επίσης βρίσκονται στο υπέδαφος της χώρας και η εκμετάλλευση του οποίου, θα λύσει το οικονομικό προβλήματα της χώρας για πάντα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεργασία στην εξορυξη και εκμετάλλευση των κοιτασμάτων συσκευασμένης ηρωίνης, ήταν ένα από τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν στις συναντήσεις τόσο με τους αξιωματούχους της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας όσο και με τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, που επισκέφθηκαν τη χώρα μας την προηγούμενη εβδομάδα!

Τέλος οι εξελίξεις, δικαιώνουν τον εφοπλιστή που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα με 1,5 τόνο ηρωίνης. Ως γνωστόν, ο ίδιος στην απολογία του είχε υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε τίποτα και ότι κάτά πάσα πιθανότητα η ηρωίνη προέρχεται από κοίτασμα που λόγω των πρόσφατων σεισμών βρήκε διέξοδο μέσα από τις ρωγμές του εδάφους προς το σαλόνι και το γκαράζ του.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

http://www.protagon.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites