ΕΛΛΑΔΑ: “Έγκλημα” στον Αχελώο

Δεν είναι ίσως τυχαίο που στην επικαιρότητα έρχεται ξανά το τεράστιο θέμα των παράνομων αμμοληψιών τώρα που ξεκίνησε εκ νέου η κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων,θα έπρεπε όμως να είναι αναμενόμενο. Και για την αστυνομία ήταν, αν κρίνουμε απ’ το γεγονός ότι ενήργησε συντονισμένα. Είχε τις πληροφορίες, παρακολούθησε, συνέλεξε όσα στοιχεία χρειαζόταν και  τελικά, αφού κάτεσχε δυο φορτηγά και έναν φορτωτή, συλλαμβάνοντας τους χειριστές τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com η αστυνομία ακολούθησε τα φορτηγά απ’ την περιοχή της Ρίγανης, όπου μέσα στην κοίτη του Αχελώου εκτελούσαν αμμοληψίες, τα σταμάτησε δε στο Κεφαλόβρυσο.ELL
Οι συλληφθέντες εργάζονταν για λογαριασμό ανθρώπων που επανειλημμένως έχουν απασχολήσει τις αρχές, για πολύ σοβαρές, μάλιστα, υποθέσεις. Αυτή την ώρα η προανάκριση είναι σε πλήρη εξέλιξη…
Κατά τις ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές του agrinioreport.com, οι χειριστές ήταν δασκαλεμένοι να υποστηρίξουν, σε περίπτωση εμπλοκής της αστυνομίας, ότι το υλικό προέρχονταν από παρακείμενο χοιροστάσιο, ο ιδιοκτήτης του οποίου εκτελούσε εργασίες διάνοιξης τάφρων για τα λύματα.
Φυσικά, η αστυνομία έχει πλήρη εικόνα για το τι ακριβώς ισχύει, αφού, όπως προαναφέραμε, παρακολουθούσε τις κινήσεις των μηχανημάτων την ώρα που εκτελούσαν αμμοληψίες στον Αχελώο.
Υπενθυμίζεται ότι το θέμα είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν, φαίνεται, όμως, παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει, οι παράνομες αμμοληψίες συνεχίζονται στον Αχελώο – και όχι μόνο σ’ αυτόν – και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει έπ’ ακριβώς σε ποια έκταση.
Ούτε βεβαίως να σταματήσει τη δράση κάποιων επιτηδείων που θησαυρίζουν σε βάρος του περιβάλλοντος και των πολιτών του νομού , θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο περιουσίες και ανθρώπινες ζωές. Και επιμένουμε σ’ αυτό το τελευταίο, καθώς η ίδια η ΔΕΗ έχει παλιότερα επισημαίνει εγγράφως (αριθμ. πρωτ. 307/2161/17-10-06) τον κίνδυνο πλημμύρων, …με απρόβλεπτες συνέπειες!

http://www.thebest.gr/


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites