ΕΛΛΑΔΑ: “Έγκλημα” στον Αχελώο

Δεν είναι ίσως τυχαίο που στην επικαιρότητα έρχεται ξανά το τεράστιο θέμα των παράνομων αμμοληψιών τώρα που ξεκίνησε εκ νέου η κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων,θα έπρεπε όμως να είναι αναμενόμενο. Και για την αστυνομία ήταν, αν κρίνουμε απ’ το γεγονός ότι ενήργησε συντονισμένα. Είχε τις πληροφορίες, παρακολούθησε, συνέλεξε όσα στοιχεία χρειαζόταν και  τελικά, αφού κάτεσχε δυο φορτηγά και έναν φορτωτή, συλλαμβάνοντας τους χειριστές τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com η αστυνομία ακολούθησε τα φορτηγά απ’ την περιοχή της Ρίγανης, όπου μέσα στην κοίτη του Αχελώου εκτελούσαν αμμοληψίες, τα σταμάτησε δε στο Κεφαλόβρυσο.ELL
Οι συλληφθέντες εργάζονταν για λογαριασμό ανθρώπων που επανειλημμένως έχουν απασχολήσει τις αρχές, για πολύ σοβαρές, μάλιστα, υποθέσεις. Αυτή την ώρα η προανάκριση είναι σε πλήρη εξέλιξη…
Κατά τις ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές του agrinioreport.com, οι χειριστές ήταν δασκαλεμένοι να υποστηρίξουν, σε περίπτωση εμπλοκής της αστυνομίας, ότι το υλικό προέρχονταν από παρακείμενο χοιροστάσιο, ο ιδιοκτήτης του οποίου εκτελούσε εργασίες διάνοιξης τάφρων για τα λύματα.
Φυσικά, η αστυνομία έχει πλήρη εικόνα για το τι ακριβώς ισχύει, αφού, όπως προαναφέραμε, παρακολουθούσε τις κινήσεις των μηχανημάτων την ώρα που εκτελούσαν αμμοληψίες στον Αχελώο.
Υπενθυμίζεται ότι το θέμα είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν, φαίνεται, όμως, παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει, οι παράνομες αμμοληψίες συνεχίζονται στον Αχελώο – και όχι μόνο σ’ αυτόν – και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει έπ’ ακριβώς σε ποια έκταση.
Ούτε βεβαίως να σταματήσει τη δράση κάποιων επιτηδείων που θησαυρίζουν σε βάρος του περιβάλλοντος και των πολιτών του νομού , θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο περιουσίες και ανθρώπινες ζωές. Και επιμένουμε σ’ αυτό το τελευταίο, καθώς η ίδια η ΔΕΗ έχει παλιότερα επισημαίνει εγγράφως (αριθμ. πρωτ. 307/2161/17-10-06) τον κίνδυνο πλημμύρων, …με απρόβλεπτες συνέπειες!

http://www.thebest.gr/


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Πως αμείβεται η ημέρα του Αγίου Πνεύματος

31/05/2023, 10:38 πμ

ΕΛΛΑΔΑ

Από σήμερα οι αιτήσεις για 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού

30/05/2023, 10:31 πμ

ΕΛΛΑΔΑ

Τεχνική εταιρεία ζητά να προσλάβει ηλεκτρολόγους τεχνίτες και βοηθούς για εργασία

24/04/2023, 2:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γεώργιος Δούβαλης νέος υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας

19/03/2023, 6:12 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστρέφουν στην Ελλάδα τα τρία θραύσματα του γλυπτού διακόσμου του Παρθενώνα

07/03/2023, 9:25 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Παραιτήθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής

01/03/2023, 4:22 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Τριήμερο πένθος για τα θύματα της σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη

01/03/2023, 10:22 πμ

ΕΛΛΑΔΑ

Πολύνεκρο δυστύχημα από τη σύγκρουση τρένων κοντά στα Τέμπη

01/03/2023, 8:38 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites