ΠΡΕΒΕΖΑ: “Αλήθεια, πόσο κοστίζουν 5 βίδες μπροστά στην ασφάλεια των παιδιών μας;;;”

Είναι από τις εικόνες που βλέπεις και λες από μέσα σου …”Αλήθεια, πόσο κοστίζουν δυο βίδες μπροστά στην ασφάλεια των παιδιών μας;;;” 
Το κόστος είναι σίγουρα μηδαμινό … αυτό που απουσιάζει δεν είναι το χρήμα αλλά το πραγματικό ενδιαφέρον, η οργάνωση, ο συντονισμός, το όραμα οι ιδέες και η αγάπη για την πόλη της Πρέβεζας αλλά και πολλά άλλα στοιχεία που απαιτούνται για να κάνουν μια Δημοτική Αρχή αποτελεσματική. Μπορεί μετά το κατεπείγον έγγραφο του πρώην υπουργού εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη για την πιστοποίηση των παιδικών χαρών όλης της χώρας έως τις 30 Ιουνίου να προκάλεσε κάποια ολίγη κινητοποίηση και στον Δήμο της Πρέβεζας. Η κινητοποίηση όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ήταν λίγο στα τυφλά … έκοψαν δυο ξερόχορτα και αυτό ήταν όλο … και μπορεί όπως έχει ανακοινώσει ο Δήμος να αλλάξουν τα παιχνίδια σχεδόν σε όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου μας, έως τότε όμως το κακό πρόλαβε και έγινε ….Ενώ όπως βλέπετε στις εικόνες δεν θα κόστιζε τίποτα να αλλάξουν ή να σφίξουν τις ξεχαρβαλωμένες βίδες στην παιδική χαρά στο πάρκο του Πυροβολικού, οι βίδες έμειναν έτσι (περιμένοντας και αυτές τα καινούργια παιχνίδια) με αποτέλεσμα χθες Πέμπτη 19 Ιουνίου ένα μικρό παιδί να βρεθεί στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας με κάταγμα στο χέρι. Όπως καταγγέλλει η ίδια η μητέρα δημόσια στην σελίδα της στο facebook, αιτία του κακού ήταν η κατεστραμμένη τσουλίθρα στο συγκεκριμένο πάρκο. Όπως η ίδια χαρακτηριστικά λέει δεν ξέρει με ποιον να τα πρωτοβάλει αφού εκτός από την μία ατυχία είχε και δεύτερη. Η απουσία ορθοπεδικού στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας εξοργίζει όχι μόνο την μητέρα του παιδιού αλλά και όλους τους Πρεβεζάνους πολίτες, οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με τις ελλείψεις του Εθνικού Συστήματος Υγείας …


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites