Ποιοι εξαφάνισαν τη 40χρονη από τα Γιάννενα;

Τα Ιωάννινα έχουν το δικό τους το γρίφο. Το θρίλερ της 40χρονης μητέρας που δεν έχει ακόμα φωτιστεί.Ο φάκελος της υπόθεσης που καίει, έχει ξεχαστεί στα συρτάρια των Αστυνομικών Αρχών. Η Ρούλα Νικολάου – Πάντου που εργαζόταν σαν καθαρίστρια στο γυμναστήριο του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, παραμένει αγνοούμενη κοντά 16 μήνες. Τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σε διάσταση με το σύζυγο της με τον οποίο δεν είχε καλή ζωή, όπως λένε οι δικοί της άνθρωποι. Στις 13 Ιουλίου 2011 καυγάδισε με την 20χρονη κόρη της η οποία έφυγε από το σπίτι για να μείνει σε μια φίλη. Σύμφωνα με τα όσα είπε αργότερα, όταν επέστρεψε δε βρήκε τη μητέρα της και από τότε κανείς δεν την ξαναείδε. Το περίεργο όπως επισημαίνουν οι συγγενείς της είναι , ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της, επικοινώνησε με την αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνιση από την πρώτη μέρα του χαμού της.  Η ίδια πριν χαθεί είχε έρθει σε επαφή με τον υπεύθυνο του χώρου εργασίας της. «Θα περάσω απ’ το γραφείο για να πάρω το μισθό μου» του είπε, αλλά ποτέ δεν πήγε…  Το αυτοκίνητο της βρέθηκε έξω από το σπίτι της στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Τα προσωπικά της αντικείμενα στη θέση τους. Ο τραπεζικός της λογαριασμός άθικτος. Η Ρούλα εξαφανίστηκε και κανείς δεν το αντιλήφθηκε…  Τι είπαν στο «Τούνελ» ο σύζυγος και η κόρη της αγνοούμενης  Ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας παρουσίασε την εικόνα μιας γυναίκας
φιλοχρήματης, με την οποία δεν μπορούσε να συνεχίσει να ζει. Αρνείται ότι την χτυπούσε, όπως λένε φίλοι και συγγενείς. Πιστεύει ότι οι καβγάδες μάνας και κόρης για τις παρέες της τελευταίας, κρύβουν το κλειδί του μυστηρίου…  Η κόρη της Ρούλας λύγισε μπροστά στην κάμερα όταν μίλησε για την αγνοούμενη μητέρα της. Η Έλενα δε δίστασε να αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι γονείς της και την αγάπη της μητέρας για τον πατέρα της. Δε μπόρεσε να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν στη φυγή αλλά δεν παύει να ελπίζει πως θα βρεθεί σύντομα κοντά της.
epirusgate.blogspot.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites