ΠΡΕΒΕΖΑ: Και ο Βασιλείου “σηκώνει το γάντι” για πραγματικό Debate

«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει», λέει η λαϊκή παροιμία.

Η ‘‘ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’ έχει πρώτη επιζητήσει  προγραμματικό διάλογο και προγραμματική αντιπαράθεση μεταξύ των συνδυασμών και των υποψηφίων δημάρχων ενόψει των δημοτικών εκλογών της 18 Μάη 2014 για το Δήμο Πρέβεζας, με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των συνδημοτών μας.

Ο ενημερωμένος πολίτης – δημότης είναι αυτός που μπορεί να αποφασίσει για τις τύχες του Δήμου και να αναλάβει το μερίδιο των ευθυνών, που αναλογεί στον καθένα μας, για τις επιλογές του.

Έχοντας εδραιωμένη αυτή την άποψη, αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται για να ενημερώνουμε τους δημότες για τις θέσεις και το πρόγραμμά μας, συμμετέχοντας και σε κοινές συζητήσεις και με άλλους υποψηφίους δημάρχους.

Κάποιοι άλλοι υποψήφιοι, μεταξύ τους  δυστυχώς και ο νυν δήμαρχος, το αποφεύγουν. Όσοι συμπολίτες μας άκουσαν την πρώτη χθεσινή ραδιοφωνική προγραμματική αντιπαράθεση το γνωρίζουν και έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους.

Έτσι η πρόταση ενός εκ των απόντων υποψηφίων για “ανοικτό debate” φοβόμαστε ότι δεν είναι ειλικρινής αλλά ένα ακόμα επικοινωνιακό τρυκ υπεκφυγής.

Παρόλα αυτά εμείς, η ‘‘ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’ είμαστε ανοικτοί σε προγραμματικό διάλογο και αντιπαράθεση όπου και  όποτε συμφωνηθεί με την συμμετοχή όλων των υποψηφίων δημάρχων που συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές της 18 Μάη 2014.

Το πλαίσιο, οι όροι, οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις ενός τέτοιου διαλόγου, μιας τέτοιας συζήτησης πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και συμφωνημένοι  από όλες τις παρατάξεις.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Δήλωση του Μιχάλη Διακομιχάλη

11/12/2023, 5:44 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα: Θάνατος 55χρονου σε μονάδα στον Ωρωπό

11/12/2023, 5:33 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τίτλοι ΤΕΛΟΥΣ για το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στην Πρέβεζα – Ειλημμένη η απόφαση της μεταφοράς του στα Γιάννενα

11/12/2023, 4:36 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Βαγγέλης Μυλωνάς : “Τις εγκληματικές ομάδες τροφοδοτούν ακόμη περισσότερο εμπρηστικές δηλώσεις παραγόντων του αθλητισμού”

11/12/2023, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Μενδώνη επιμένει για έργα στην Νικόπολη – Ευρεία συσκεψη στο Υπουργείο Πολιτισμού

05/12/2023, 3:04 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Στην Πρέβεζα αν δεν έχεις λεφτά να πας σε γιατρό, πεθαίνεις”

05/12/2023, 8:36 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Σφάξε με, αγά μου, ν’ αγιάσω”

28/11/2023, 8:37 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έρχεται Πρέβεζα για το Νοσοκομείο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος;

28/11/2023, 4:14 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites