Τρίτη, 02/06/2020

«Σήκωσε το γάντι» ο Μιλτιάδης Κλάπας, δέχεται την πρόταση Παππά για πραγματικό debate

Η παράταξη «Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας» εκφράζει την ικανοποίησή της για τη στάση της παράταξης του Δημήτρη Παππά, σχετικά με την πρόταση για κοινή παρουσία όλων των υποψηφίων δημάρχων, σε δημόσιο χώρο εφόσον αυτή είναι ειλικρινής.  Ο υποψήφιος δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας κατέθεσε την πρόταση αυτή με αφορμή τον κοινό διάλογο που είχε προτείνει ο κ. Βασιλείου. Όμως εφόσον η αποδοχή της πρότασης μας δεν είναι προσχηματική από τον κο Παππά οφείλουμε να υποθέσουμε ότι αποδέχεται και την συμμετοχή του σε κοινές παρουσίες των υποψηφίων δημάρχων σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ο κ. Παππάς θέτει μία σειρά προϋποθέσεων, οι οποίες εκ μέρους της «Δύναμης Ενότητας και Δημιουργίας» γίνονται αποδεκτές. Μπορούν να αποτελέσουν τη βάση ώστε διαπαραταξιακή επιτροπή που θα συγκροτηθεί να καθορίσει το πλήρες πλαίσιο του διαλόγου αυτού. Από την πλευρά του κ. Κλάπα η μοναδική προυποθέση που τίθεται για έναν τέτοιο διάλογο είναι η συμμετοχή όλων των επικεφαλής των συνδυασμών. Καμία άλλη.
Τέλος ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφθηκε τον Άγιο Θωμά και το Νεοχώρι όπου παρουσίασε το πρόγραμμά του για τις περιοχές αυτές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ