Σάββατο, 15/08/2020

Δημήτρη Βασιλείου: Δεν πρόκειται να στηρίξει κανέναν απ’ τους δύο υποψηφίους δημάρχους

Η ‘‘ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’ με επικεφαλής τον Δημήτρη Βασιλείου, εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Δήμο Πρέβεζας ανακοινώνει τα ακόλουθα:
1.      Εκφράζουμε την βαθειά μας ευγνωμοσύνη και τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας σε   όλους, όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών. Διαβεβαιώνουμε όλους τους δημότες του Δήμου Πρέβεζας, ότι θα είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις που αναλάβαμε  με το πρόγραμμά μας.
2.      Στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Πρέβεζας, στον οποίο συμμετέχουν οι δημοτικές παρατάξεις «Δημοτική Συνεργασία» του κ. Μπαίλη και «Ανοιχτή Συμπαράταξη Πρέβεζας» του κ. Παππά, η ‘‘ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’ με επικεφαλής τον Δημήτρη Βασιλείου δεν πρόκειται να στηρίξει κανέναν απ’ τους δύο υποψηφίους δημάρχους, καμία απ’ τις δύο παρατάξεις.

Θεωρούμε, όπως επανειλημμένα είχαμε τονίσει, αλλά και αποδείξει, κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ότι τα προγράμματά τους, οι προεκλογικές τους εξαγγελίες, αλλά και οι πολιτικές τους εξαρτήσεις δεν προμηνύουν θετικές εξελίξεις για τους δημότες και τον τόπο μας.

3.      Οι δημότες του Δήμου Πρέβεζας όπως στον πρώτο, έτσι και στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών θα κάνουν ελεύθερα τις επιλογές τους.

4.      Η ‘‘ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’, καλεί τους πολίτες να καταδικάσουν, και στις δύο κάλπες της 25 Μάη, την πολιτική της λιτότητας, της ανεργίας και της φτώχειας, να καταδικάσουν την πολιτική της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής εξαθλίωσης του ελληνικού λαού.

                  ΠΡΕΒΕΖΑ,  20.05.2014.
                                       ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ