ΠΡΕΒΕΖΑ: Πινακίδες με χρήσιμες πληροφορίες στον Μύτικα

Στην τοποθέτηση ισάριθμων πινακίδων στις 2 εισόδους του Μύτικα προχώρησε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νίκος Ντίτσος. Όπως ακούσαμε στην Δημοτική Ραδιοφωνία οι πινακίδες περιλαμβάνουν με ευδιάκριτα στοιχεία χρήσιμες πληροφορίες για τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής ( τηλέφωνα δήμου, αγροτικού ιατρείου, φαρμακείου, πυροσβεστικής, αστυνομίας, λιμεναρχείου , βλαβών ΔΕΗ κλπ) αλλά και χάρτη με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τα ξενοδοχεία του Μύτικα έτσι ώστε οι επισκέπτες να προσανατολίζονται και να τα βρίσκουν χωρίς δυσκολία. Όπως τονίζει ο πρόεδρος της Τ.Κ. Νίκος Ντίτσος η τοποθέτηση των πινακίδων αποτελεί την συνέχιση των προσπαθειών που καταβάλλονται προκειμένου να αναβαθμιστεί και να αναδειχτεί ο Μύτικας. Το προηγούμενο διάστημα έγιναν σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα αλλά και τον Δήμο της Πρέβεζας παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα ,ενώ προγραμματίζονται και άλλες παρεμβάσεις οι οποίες θα κάνουν πιο εύκολη την πρόσβαση των αλιευτικών σκαφών στο λιμάνι του Μύτικα..


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στελέχη του Πολυδύναμου Κέντρου Πρέβεζας του ΟΚΑΝΑ πραγματοποίησαν συνάντηση δικτύωσης και ενημέρωσης με τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης της πόλης

01/12/2022, 6:26 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Οι 8 περιοχές που γίνει προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος την Κυριακή

01/12/2022, 4:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Koινή ενημερωτική δράση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ΑΙDS στην Πρέβεζα

01/12/2022, 4:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Πολιτική λύση για την απομάκρυνση του αμιάντου από τα σπίτια του Ωρωπού αναζητά ο Δήμος

01/12/2022, 4:47 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργεί η ΔΟΥ στις 15 Δεκεμβρίου

01/12/2022, 4:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου “Πρέβεζα” συναντήθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

01/12/2022, 4:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites