Θερμή υποδοχή των Παργινών στους Αλέκο Καχριμάνη και Στράτο Ιωάννου

Με θερμότατο τρόπο, υποδέχθηκαν οι πολίτες της Πάργας, το συνδυασμό “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη για την Ήπειρο” και συγκεκριμένα τους κ.κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και Στράτο Ιωάννου καθώς και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, για την περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας.
Η περιοδεία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9-5-2014 και τα μηνύματα της νίκης έφταναν από κάθε γωνιά της Πάργας. Καταστηματάρχες της παραλίας της Πάργας και πολίτες, έσφιξαν το χέρι στον κ. Καχριμάνη και τον κ. Ιωάννου, ενώ όσον αφορά το ποσοστό που θα πάρει η παράταξη “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη για την Ήπειρο” στην Πάργα, θα είναι ένα ποσοστό, σαρωτικής επικράτησης.
Αυτό ήταν που εξέφραζαν με βεβαιότητα πολλοί Παργινοί, γεγονός που γέμισε ικανοποίηση, τους εκπροσώπους του συνδυασμού “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη για την Ήπειρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι εγκάρδιες ήταν οι συνομιλίες με τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Πασχάλη Ρίζο, τον πρώην δήμαρχο Πάργας κ. Σπύρο Πηγή, τον οικονομικό επόπτη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Πάργας με το συνδυασμό ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ (και υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Αντώνη Νάστα) κ. Πέτρο Τζούρο και τον πρόεδρο του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Ανθούσας- Πάργας κ. Περικλή Λιάκρη.
Πλατιά ήταν τα χαμόγελα των κ.κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, Στράτου Ιωάννου, αλλά και των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων  από όλες τις δηλώσεις στήριξης και τα ενθαρρυντικά για τον αγώνα τους λόγια, πολιτών της Πάργας.
Μάλιστα, δεν παρέλειψαν να περάσουν και να χαιρετήσουν, από το εκλογικό κέντρο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ, του υποψήφιου δημάρχου Πάργας, κ. Αντώνη Νάστα. Όπως όλα δείχνουν η Πάργα ψηφίζει Καχριμάνη- Ιωάννου.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites