Νίκος Ανατολιωτάκης: “Έχουμε ΟΛΟΙ ευθύνη για τον τόπο μας!”

Ζούμε σε μια εποχή που η ζωή μας δοκιμάζεται. Oι αξίες και οι ιδεολογίες χάνονται. Oι πολίτες αδιαφορούν για τα κοινά. Oι νέοι στερούνται τα όνειρα και την ελπίδα!
Η αποχή από την κάλπη μεγαλώνει και η απαξίωση με την οποία αντιμετωπίζουν οι πολίτες όσους συμμετέχουν στην πολιτική ζωή του τόπου, φαίνεται συνεχώς να εντείνεται. Περισσότερο όμως προβληματίζει η αποστασιοποίηση των νέων από τα κοινά και η από την πλευρά τους πολιτική κριτική, χωρίς πρόταση.

Η λογική της αποχής είναι ισχυρότερη στο  τοπικό επίπεδο απ’ ότι στο κεντρικό. Η ισοπέδωση της πολιτικής και η άποψη ότι όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι, είναι ο εύκολος τρόπος να αποφύγει κάποιος τις δύσκολες επιλογές, σε μια περίοδο κρίσης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αποθαρρύνει τους ηθικούς και ικανούς υποψήφιους.

Ενεργοί πολίτες δεν είναι μόνο αυτοί που συμμετέχουν στα κοινά, αλλά και αυτοί που μέσα από την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό και στηρίζουν την προσπάθεια αυτών στους οποίους πιστεύουν. Η επαγγελματική και κοινωνική διαδρομή των υποψηφίων, καθώς και η προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, θα αποτελέσει το σημαντικότερο ίσως κριτήριο, για την αξιολόγησή τους.

Μοιραζόμαστε όλοι ένα κοινό όραμα και προσδοκία να αλλάξουμε τον τόπο μας προς το καλύτερο, να βελτιώσουμε τη ζωής μας, να προετοιμάσουμε ευνοϊκές συνθήκες για να ζήσουν τα παιδιά μας.
Η αυτοδιοίκηση δεν ασχολείται μόνο με την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά ακουμπά και τα μεγάλα θέματα, που ταλανίζουν την κοινωνία ειδικά αυτή την εποχή της κρίσης!

Μέσα από αυτές τις σκέψεις προκύπτει η απόφασή μου να είμαι παρών στα μεγάλα    γεγονότα, που έχουν την δύναμη να αλλάξουν τον τόπο μας. Με τη δική σας στήριξη, δεν θα  απουσιάσω από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Οι επερχόμενες εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση, που είναι η κοντινότερη στον πολίτη εξουσία, θα  μας βρει σύσσωμους και αποφασισμένους, να μην αφήσουμε τίποτα να περάσει, χωρίς την δική μας σύμφωνη γνώμη!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου για άλλη μια φορά ο Γιώργος Νίτσας!

29/05/2014, 5:21 μμ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Οι δύο υποψήφιοι που χάρισαν ξανά την νίκη στον Χρήστο Μπαΐλη

29/05/2014, 1:07 μμ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Διονύσης Καλλίνικος: “Η επόμενη μέρα μας ενώνει όλους”

29/05/2014, 12:18 μμ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Όλοι οι σταυροί προτίμησης του συνδυασμού του Γιάννη Θάνη

29/05/2014, 11:20 πμ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Όλοι οι σταυροί του συνδυασμού του Γιάννη Νόβα – Λαϊκή Συσπείρωση

29/05/2014, 11:19 πμ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Όλοι οι σταυροί των υποψηφίων του συνδυασμού του Δημήτρη Βασιλείου

29/05/2014, 11:15 πμ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Όλοι οι σταυροί των υποψηφίων του Συνδυασμού του Μιλτιάδη Κλάπα

29/05/2014, 11:13 πμ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Όλοι οι σταυροί προτίμησης στον Συνδυασμό Μπαΐλη

29/05/2014, 8:35 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites