Μιλτιάδης Κλάπας: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δίπλα στον πολίτη

Κάθε μέρα και πιο καθαρή γίνεται η απόφαση των κατοίκων να γυρίσει σελίδα ο Δήμος Πρέβεζας. Να βάλουν τέλος στην απραξία και να περάσει η περιοχή στην εποχή της δημιουργίας.
Κάθε μέρα και περισσότερα είναι τα μηνύματα εμπιστοσύνης και στήριξης που φτάνουν στην «Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας» και τον υποψήφιο δήμαρχο Μιλτιάδη Κλάπα.
Οι επισκέψεις, οι περιοδείες και οι συζητήσεις του υποψηφίου δημάρχου και υποψηφίων συμβούλων συνεχίζονται με σκοπό να αναλύσουν σε όλο το εύρος την αυτοδιοικητική πρόταση. Την πρόταση που αποτελεί δέσμευση.
«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση εκπροσωπεί την τοπική κοινωνία. Έχει την ευθύνη προς την τοπική κοινωνία να  την εξυπηρετεί αποτελεσματικά, δηλαδή έγκαιρα και με το χαμηλότερο κόστος, με διαφάνεια και υπευθυνότητα και με στόχο πάντοτε την καλή ποιότητα ζωής και ευημερία του συνόλου.
Στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον, ο νέος δήμαρχος, η δημοτική αρχή της νέας πενταετίας, βρίσκεται αντιμέτωπη με την πρόκληση αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της πόλης ώστε να εξασφαλίσει μεγαλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης και καλύτερες προοπτικές για τους κατοίκους της.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση υπάρχει για τους δημότες. Αυτούς οφείλει να έχει στο επίκεντρο των προτεραιότητών της. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση. Αυτό το Δήμο θέλουμε» τόνισε σε ομιλίες του ο Μιλτιάδης Κλάπας.
Ο κ. Κλάπας επισκέφθηκε τη Νέα Σαμψούντα όπου οι κάτοικοι μετέφεραν την εμπιστοσύνη τους αλλά και την απόφαση να στηρίξουν την παράταξη της ελπίδας και της δημιουργίας.
Επίσης συναντήθηκε και συζήτησε με τους εργαζόμενους στους σταθμούς των διοδίων. Ο κ. Κλάπας, υπογράμμισε την ανάγκη να επιλυθούν άμεσα τα προβλήματα της εργασιακής ανασφάλειας που αντιμετωπίζουν και έρχονται ως αποτέλεσμα των κεντρικών πολιτικών και των μνημονιακών επιταγών ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να αναθεωρηθεί πλήρως το τιμολόγιο.
«Η ζεύξη Πρέβεζας Ακτίου έγινε για να φέρει πιο κοντά δύο περιοχές. Να τις συνδέσει. Να διευκολύνει τη μετακίνηση. Να συμβάλλει στην ανάπτυξη. Σήμερα το κόστος διέλευσης αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα και επιβάλλεται η πλήρης αναθεώρησή του όπως και η καθιέρωση ειδικού τιμολογίου, ακόμη συμφερότερου για τους συχνούς χρήστες», τόνισε ο κ. Κλάπας.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ
Η παράταξη «Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας» ήταν η πρώτη που ζήτησε ανοιχτό διάλογο μεταξύ όλων των υποψηφίων δημάρχων.
Συμφώνησε με όλες τις άλλες προτάσεις που κατατέθηκαν και το έπραξε δημόσια. Παρόλα αυτά όμως διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει ειλικρινής πρόθεση για έναν τέτοιο διάλογο. Μάλιστα κάποιοι που εμφανίστηκαν ως θιασώτες του, αρέσκονται σε μονολόγους και άλλα επικοινωνιακά τερτίπια, επιδιώκοντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Η παράταξη «Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας» επανέρχεται στην πρότασή της για δημόσιο διάλογο και κοινή εμφάνιση όλων των υποψηφίων. Προτείνει να συσταθεί άμεσα διαπαραταξιακή επιτροπή, η οποία θα συμφωνήσει τους όρους διεξαγωγής του. Η συνάντηση θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή ώστε να υπάρχει χρόνος για την κατάλληλη προετοιμασία.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Σε Πρέβεζα, Πάργα και Βόνιτσα θα βρεθούν τις επόμενες μέρες στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού

06/12/2022, 1:00 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αποκλείστηκαν ξανά τα δημοτικά σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας από το Πρόγραμμα των Σχολικών Γευμάτων

06/12/2022, 12:53 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πλατεία «Αλκης Αλκαίος» στην Πάργα – Ο Δήμος τιμά την μνήμη του 10 χρόνια μετά το θάνατο του

06/12/2022, 12:39 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας διοργάνωσε ακόμη μία επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία

06/12/2022, 12:29 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χωρίς μαθήματα τα χορευτικά τμήματα του Δήμου Πρέβεζας μέχρι την Παρασκευή

06/12/2022, 12:10 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αποσπάσεις υπαλλήλων από τη ΔΟΥ Ιωαννίνων στη ΔΟΥ Πρέβεζας – Την ανάκληση τους ζητούν 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

06/12/2022, 12:06 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites