Παρασκευή, 18/10/2019

Μεγάλη συγκέντρωση της Δύναμης Ενότητας και Δημιουργίας στο Κανάλι

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Μιλτιάδη Κλάπα έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου με το δυναμικό παρόν στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Κανάλι.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας έτυχε θερμής υποδοχής και η συγκέντρωση έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα νίκης.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού συνόψισε τους βασικούς άξονες και τις αρχές του προγράμματος, το οποίο το προηγούμενο διάστημα είχε την ευκαιρία να το συζητήσει με τους κατοίκους σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και υπογράμμισε ότι οι εκλογές της Κυριακής είναι κρίσιμες.
Είναι κρίσιμες για την πορεία του ίδιου του θεσμού της αυτοδιοίκησης καθώς και για την πορεία της Πρέβεζας.
«Η συμμετοχή των πολιτών στην κάλπη, είναι η δύναμη του τόπου μας. Είναι η ενίσχυση της συμμετοχής. Είναι η ευθύνη απέναντι στο αύριο» τόνισε ο κ. Κλάπας και κάλεσε τους πολίτες να αξιοποιήσουν τη δύναμή τους προσερχόμενοι στις κάλπες.
Ζήτησε την υπερψήφιση του συνδυασμού του, καθώς είναι ο μοναδικός που έχει καταθέσει πλήρες πρόγραμμα, έχει συγκεκριμένο σχέδιο και προτάσεις για όλα τα θέματα του τόπου. Και δεν τα έχει σε κάποιο συρτάρι, αλλά τα κατέθεσε και τα συζήτησε δημόσια με τους πολίτες.
«Η ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου, η ισότιμη αντιμετώπιση όλων των Δημοτικών Ενοτήτων και των Τοπικών Διαμερισμάτων, η ισότιμη αντιμετώπιση των πολιτών, είναι για μας απαράβατη αρχή» τόνισε ο κ. Κλάπας.
Απευθυνόμενος στους κατοίκους ζήτησε την Κυριακή να δώσουν τη δική τους απάντηση και να βάλουν τη σφραγίδα τους στην επόμενη πενταετία.
«Έχουμε μπροστά μας πέντε χρόνια. Είναι πολλά για να συνεχίσουμε με τις ίδιες νοοτροπίες, με τους ίδιους ανθρώπους, με τους ίδιους πειραματισμούς. Σας ζητώ να μην επιτρέψουμε να χαθεί άλλος χρόνος. Να μην χαθούν άλλες ευκαιρίες.
Να δώσουμε όλοι μαζί, στον λίγο χρόνο που απομένει, τον κοινό αγώνα, ώστε το βράδυ της Κυριακής να αφήσουμε πίσω το παρελθόν. Να βάλουμε τα θεμέλια για το δήμο της προοπτικής και της δημιουργίας» τόνισε ο κ. Κλάπας.
Το βράδυ της Πέμπτης ο υποψήφιος δήμαρχος θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην παραλία της Πρέβεζας και αναμένεται να δώσει απαντήσεις για όλα τα μεγάλα ζητήματα που έχουν τεθεί το τελευταίο διάστημα, όπως είναι η Κυανή Ακτή, το λιμάνι, η μαρίνα κι άλλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ