Πέμπτη, 04/06/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Άλλη μια παρέμβαση που δικαιώνει το mypreveza.gr

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Δημήτρης Βασιλείου επικεφαλής κλιμακίου υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», επισκέφθηκε το καταφύγιο  αδέσποτων σκύλων στο Νιοχώρι.

Με μεγάλη λύπη διαπιστώσαμε την οικτρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το καταφύγιο και τα ζώα που ζουν μέσα κι έξω από αυτό. Αν συνεχισθεί αυτή η κατάσταση, το καταφύγιο θα μετατραπεί σε πηγή μόλυνσης για την ευρύτερη περιοχή και κίνδυνο για τους περιοίκους.
Μεγάλες είναι οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής, η οποία άφησε στην τύχη του το καταφύγιο, αποποιούμενη τις όποιες υποχρεώσεις της, θεσμικές και οικονομικές. Η εθελοντική προσφορά και εργασία συνδημοτών μας, παρ’ όλη τη μεγάλη της σημασία, δεν μπορεί να αποτελεί την μοναδική δύναμη διατήρησης και λειτουργίας του καταφυγίου.
Η  «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» δεσμεύεται να αναλάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση επίλυσης αυτού του σοβαρού προβλήματος σε στενή συνεργασία με τους εθελοντές του καταφυγίου  και τις φιλοζωικές οργανώσεις.

Πρέβεζα 3/4/2014

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

* Έχοντας βιώσει μέσα στο πετσί μας τον πόλεμο που θα δεχθεί ο κ. Βασιλείου μετά από την δημοσιοποίηση του παρόντος, έχουμε να του εκφράσουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό του, υποστηριζόμενοι πάντα την ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 σχόλιο για “ΠΡΕΒΕΖΑ: Άλλη μια παρέμβαση που δικαιώνει το mypreveza.gr”

  1. Ο/Η superclub videostore λέει:

    Αγαπητέ κ Βασιλείου επικεφαλής υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και λοιπών παρατρεχάμενων διαπιστώνω απο την επισυναπτόμενη φωτογραφία πως με κουστουμάκι πήγατε στο καταφύγιο.Στην πένα πήγατε ατσαλάκωτος φύγατε.Στα 10 και πλέον χρόνια λειτουργίας του καταφυγίου δεν σας είδαμε ποτέ – γενικά δεν σας είδαμε στην πόλη μας αλλά αυτό θα το σχολιάσω άλλη φορα- όταν χρειαστήκαμε βοήθεια.Μάθετε λοιπόν πως πρώτα απ όλα θα έπρεπε να ανυσηχήσετε για την υγεία των ζώων και μετά για την εξάπλωση των ασθενείων.Να γνωρίζετε επίσης πως πρώτα θα αρρωστήσουμε εμείς (που παρεβρισκόμαστε καθημερινά) και μετά ο υπόλοιπος πληθυσμός.Οπότε αν μας δείτε να πέφτουμε κάτω σαν τα κοτόπουλα να αρχίσετε να ανησυχείτε.Δεν χρειαζόμαστε την λύπη σας αλλά την υπερηφάνια σας για το πως μια τόσο μικρή ομάδα εθελοντών κάνει τόσα πολλά για τα αδέσποτα (μια συνάντηση μας θα σας διαφωτίσει σχετικά με τα χρέη μας για τα αδέσποτα).Ας δεχθώ όμως τις "διαπιστώσεις" σας.Πείτε μας και το πρόγραμμα σας όταν με το καλό εκλεγείτε Δήμαρχος καθώς και το τι θα κάνετε ακόμα και αν δεν εκλεγείτε.Όσο για σένα αγαπητέ μου blogger (δημοσιογράφος δεν είσαι που να χτυπιέσαι κάτω) άσε την υπεράσπιση της αλήθειας.Εχουμε χορτάσει από "σωτήρες".Και για να σας προλάβω ΝΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΠ.

    Μπαρκούζος Ιωάννης

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ