ΠΡΕΒΕΖΑ: Σε Κανάλι και Λούρο συνέχισε ο Μιλτιάδης Κλάπας

Με ανοιχτές ομιλίες στο Κανάλι και το Λούρο, συνέχισε την προεκλογική εκστρατεία ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης και Δημιουργίας» και υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας.
Ο κ. Κλάπας και στις δύο περιοχές, έγινε αποδέκτης του έντονου προβληματισμού των κατοίκων καθώς τα προβλήματα διογκώνονται και της αγωνίας τους για τα επόμενα χρόνια.
Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε με έμφαση ότι τα τελευταία τρία χρόνια η δημοτική αρχή το μόνο που αρκέστηκε να κάνει είναι μία υποτυπώδης διαχείριση του Δήμου, η οποία ελέγχεται. Από κει και πέρα επιδόθηκε σε μία συνεχή παρελθοντολογία κατασκευάζοντας ενόχους για την δική της απραξία κι ανικανότητα, ενώ σε καμία περίπτωση δεν ενδιαφέρθηκε για το μέλλον, δεν φρόντισε να δώσει λύσεις σε απλά και καθημερινά ζητήματα και απέφυγε να αναλάβει οποιαδήποτε πρωτοβουλία για τα μεγάλα και σημαντικά.
Ο κ. Κλάπας, μιλώντας στο Κανάλι, επικεντρώθηκε στην πρόταση της παράταξής του για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, η οποία θα στηρίζεται σε ποιοτικά χαρακτηριστικά και θα είναι συνδεδεμένη με την τοπική παραγωγή και τον πρωτογενή τομέα.
Υπογράμμισε ακόμη ότι είναι επιβεβλημένη η ολοκλήρωση έργων υποδομής στην παράλια ζώνη, όπως είναι της ύδρευσης και της αποχέτευσης, με τρόπους όμως που θα είναι επιστημονικά τεκμηριωμένοι και δεν θα έχουν δυσβάσταχτο κόστος για τους πολίτες.
Στο Λούρο επανέφερε την πρόταση της παράταξής του για την ίδρυση γραφείου αγροτικής ανάπτυξης. Ενός γραφείου με πολλαπλό ρόλο καθώς θα δίνει κατευθύνσεις, θα συμβουλεύει και θα χαράσσει στρατηγικές ανάπτυξης.
Ο κ. Κλάπας απευθυνόμενος στους συνδημότες του, τόνισε ότι στόχος του είναι να πηγαίνει το δημαρχείο κοντά στους πολίτες και όχι οι πολίτες στο δημαρχείο. Κι αυτό θα γίνει τόσο με την αποκέντρωση των υπηρεσιών όσο και με την ενδυνάμωση των Δημοτικών Ενοτήτων και των Τοπικών Συμβουλίων.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites