Δευτέρα, 01/06/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νέα αρχή για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστροσυκιάς »Η Αγία Πελαγία»

Πολιτιστικός Σύλλογος  Καστροσυκιάς
Νέα αρχή με νέα διοίκηση

Στην επαναδραστηριοποίηση του Πολιτιστικού Συλλόγου της Καστροσυκιάς  «Η Αγία Πελαγία» προχώρησαν  οι κάτοικοι  ξεκινώντας μια νέα προσπάθεια. Αφετηρία της νέας  περιόδου για το σύλλογο ήταν η γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκηση στην οποία αξίζει να σημειώσουμε ότι συμμετείχαν το 90% των μελών.
Μετά την ψηφοφορία η νέα διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής πρόεδρος Χρηστάκης Αποστόλης, Αντιπρόεδρος Τριανταφυλίδης Σάκης, Γραμματέας Χρηστάκη- Ροπόκη Γερασιμούλα, Ταμίας Παππάς Σωτήριος και μέλη Ζήση- Παππά Αθηνά, Χρηστάκης Σπύρος και Ντόμαρη – Βλάρα Κατερίνα.
Σύμφωνα με τα μέλη της νέας διοίκησης πρωταρχικός στόχος της επανενεργοποίησης του συλλόγου είναι  η δημιουργία μιας άρρηκτης σχέσης των μελών και συγχωριανών με το χωριό και η διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου και της καταγωγής τους . Παράλληλα θα  προσπαθήσουν να συμβάλλουν με την διαδρομή τους και την κοινή πορεία τους με όλα τα μέλη  σε κοινωνικά, αθλητικά, πολιτιστικά  και περιβαλλοντικά θέματα  με παράλληλη ενσωμάτωση αυτών των αξιών στις νέες συνθήκες και νέες αξίες που διαμορφώνει καθημερινά η σύγχρονη πραγματικότητα.
Η νέα διοίκηση καλεί όλους τους κατοίκους της Καστροσυκιάς να πλαισιώσουν και να δυναμώσουν εποικοδομητικά το σύλλογο, συμμετέχοντας ενεργά στη διαμόρφωση απόψεων και στη λήψη αποφάσεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ