Δευτέρα, 01/06/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η οικογενειακή σκυτάλη στα χέρια της Αρσινόη Κουτρούμπα

Την οικογενειακή παράδοση στην υπηρέτηση της τοπικής αυτοδιοίκησης θα συνεχίσει η Αρσινόη Κουτρούμπα κόρη του αείμνηστου Γιώργου Κουτρούμπα ο οποίος είχε θητεύσει ως δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος της ΑΔΕΠ-Ν, αλλά και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου (αν δε με απατά η μνήμη μου), με δήμαρχο Πρέβεζας τον Μίμη Ταμπούρη, και αδελφή του Βασίλη Κουτρούμπα ο οποίος είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος με το συνδυασμό του κ. Μπαίλη,  ήταν και είναι στην προεδρία της ΔΕΥΑ του δήμου Πρέβεζας.
Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της Αρσινόης Κουτρούμπα
Αγαπητοί συμπολίτες μου,
Ως πολίτης της Πρέβεζας βιώνω καθημερινά από κοντά την πραγματική ανάγκη για βελτίωση της ποιότητας και των συνθηκών ζωής, καθώς και την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν την ανάγκη μιας ιδιαίτερης κοινωνικής φροντίδας, γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες της καθημερινότητας τους.
Συνεχίζοντας αυτόν τον αγώνα, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ του Δημήτρη Παππά, επικροτώντας και με αυτόν τον τρόπο  τη συνεργασία με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ» του Γιώργου Νίτσα, και την απόφαση για συνδιοίκηση  του δήμου για το καλό του τόπου και των δημοτών ,  πρώτιστο μέλημα στην Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να είναι ο δημότης και οι συνολικές του ανάγκες. Αποδέχτηκα την πρόταση επειδή όλοι μαζί οφείλουμε να δώσουμε ελπίδα μιας καλύτερης ζωής, πρέπει να κάνουμε τα πάντα προς το σκοπό της υπέρβασης.
Ο Συνδυασμός ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ, στην κοινή κάθοδό του με την ΑΣΥΠ, θα υποστηρίζει τις έννοιες Ανάπτυξη και Άνοιγμα.
Ανάπτυξη επειδή είναι μονόδρομος η επιβίωση και η επαναφορά.
Άνοιγμα επειδή ο τόπος μας χόρτασε από εσωστρέφεια και ατομικισμό.
Η προσπάθεια θα ολοκληρωθεί με την τελική μας νίκη.
Καλό αγώνα!

ΑΡΣΙΝΟΗ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ