Τετάρτη, 03/06/2020

Δύο νέες παρουσίες πρόσθεσε στο ψηφοδέλτιο του ο Μιλτιάδης Κλάπας.

Δύο νέες παρουσίες και μάλιστα γυναικείες πρόσθεσε στο ψηφοδέλτιο του ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας.
Πρόκειται για τις εκπαιδευτικούς Άννα Βοντίτσου και Μαίρη Παλιούρα – με πολύχρονη εμπειρία και οι δύο στην διδασκαλία της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας αντίστοιχα- οι οποίες δήλωσαν έτοιμες να βοηθήσουν και αυτές με τις γνώσεις  τους για το καλό του δήμου, προκειμένου να δημιουργηθεί μία νέα πνοή ανάπτυξης  και προοπτικής για την Πρέβεζα.
Και οι δύο κυρίες στην συνάντηση που είχαν με τον επικεφαλή του συνδυασμού ‘’Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας’’ Μιλτιάδη Κλάπα, τόνισαν ότι η Πρέβεζα έχει ανάγκη από αλλαγές σε πολλούς τομείς και είναι πρόθυμες να συνδράμουν  με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτουν σε θέματα παιδείας, πολιτισμού και τουρισμού.
Τόσο η κ. Βοντίτσου, όσο και η κ. Παλιούρα, δήλωσαν ότι η Πρέβεζα έχει προοπτικές ανάπτυξης, αρκεί να προβληθεί παντού και να εκμεταλλευτεί σωστάτους δικούς της πόρους προς όφελος του δήμου.
Η αγάπη,λοιπόν,για την Πρέβεζα και το ενδιαφέρον για το μέλλον αυτού του τόπου οδήγησαν και τις δύο κυρίες στην απόφαση να συμμετέχουν στα κοινά της πόλης.

Πρέβεζα 25/04/2014,
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ