Πέμπτη, 28/05/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μετά τους Κεφαλογιάννη, Καλαντζάκου και ο Μαριάς των ΑΝΕΛ στο εκλογικό της Α.ΣΥ.Π.

Μεγάλη κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες στο στρατηγείο της Ανοικτής Συμπαράταξης Πρέβεζας όπου εκτός από την πληθώρα των δημοτών και υποψήφιων ξεκίνησε και η κινητικότητα από εκπροσώπους της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Το Σάββατο 26/4/14 το εκλογικό κέντρο της Α.ΣΥ.Π. επισκέφθηκαν και συναντήθηκαν με τον επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο Τάκη Παππά καθώς και τον Γιώργο Νίτσα οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης και Ιωάννα Καλαντζάκου και μέσα στην ίδια ημέρα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Νότης Μαριάς. Και στις δύο συναντήσεις ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάκης Παππάς με τα στελέχη του συνδυασμού έθεσαν τις προτεραιότητες και την αναπτυξιακή στρατηγική του Δήμου για την επόμενη πενταετία.
Άλλωστε δεν είναι κρυφό ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάκης Παππάς δέχεται αρκετά τηλέφωνα και μηνύματα υποστήριξης από βουλευτές και υποψήφιους ευρωβουλευτές διαφορετικών παρατάξεων και στη συνέχεια αναμένονται και νέες επισκέψεις. Το μήνυμα ότι η Πρέβεζα ξυπνάει και θα μετατραπεί σε πόλη της ενέργειας έχει περάσει για τα καλά εντός και εκτός νομού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ