Τετάρτη, 03/06/2020

Περιφερειακοί αγώνες αλεξιπτώτου πλαγιάς «Asprangeloi Open 2014»

Το Αεραθλητικό Σωματείο Ιωαννίνων (Α.Σ.Ι.) διοργανώνει επίσημο περιφερειακό αγώ-να αποστάσεων αλεξιπτώτου πλαγιάς, με τη διακριτή επωνυμία «Asprangeloi Open 2014» και σύμφωνα με τους ισχύοντες αγωνιστικούς κανονισμούς της Επιτροπής Αλεξιπτωτισμού Πλα-γιάς (Ε.Α.Π.) και της Διεθνούς Αεροναυτικής Ομοσπονδίας (F.A.I.).
Η διοργάνωση είναι επιπέδου F.A.I. Open Category 2, θα έχει διήμερη διάρκεια και θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ζαγορίου Ιωαννίνων, με βάση το χωρίο Ασπράγγελοι.
Ημερομηνία έναρξης για την προσέλευση των αθλητών ορίσθηκε η Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014, και ημερομηνία λήξης του αγώνα η Κυριακή, 4 Μαΐου 2014.
Επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα είναι η http://www.ioannina-paragliding.gr και εναλλα-κτική η http://asprangeloi.epirus-airsports.gr. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της σε-λίδας του σωματείου https://www.facebook.com/pages/ΑΣΙ/309817449049316?sk=wall.
Η διοργάνωση προβάλλεται μέσω φορέων και σωματείων σχετικών με τις αεραθλητικές δραστηριότητες ενώ υποστήριξη και χορηγία παρέχουν ο Δήμος Ζαγορίου, ιδιώτες και φίλοι, τους οποίους ευχαριστούμε.
Μέσω της συγκεκριμένης αθλητικής συνάντησης, το σωματείο μας προσπαθεί να κινή-σει το ενδιαφέρον, ιδίως της νεολαίας, για τα υπαίθρια και εναέρια αθλήματα, να διαδώσει το αθλητικό πνεύμα και να δημιουργήσει αεροπορική συνείδηση, να διαφημίσει μια περιοχή της Ηπείρου με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά και, φυσικά, να συσφίξει τις σχέσεις μεταξύ των αερα-θλητών όλης της επικράτειας.
Με τιμή,
Σταύρος Αποστ. Κωστούλας
Διευθυντής αγώνων «Asprangeloi Open 2014»
τηλ.: 6937471156, e-mail: info@parashop.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ