Η Μακαρονόπιτα της Γκόλφως Νικολού
Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια νούμερο 3
500 γραμ.κρεμα γαλακτος
4 αυγά
1 κούπα τριμενο κεφαλοτύρι
Φέτα τυρί όσο θέλετε
1 φλιτζανακι λάδι
6 φύλλα κρούστας η 4 χωριάτικα
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό,τα σουρωνουμε και τα ρίχνουμε πάλι μέσα στην κατσαρόλα, χτυπάμε τα αυγά καλά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το λάδι, το πιπέρι, τα τυριά και ανακατεύουμε καλά.Λαδώνουμε καλά το ταψί της κουζίνας και στρωνουμε τα μισα φύλλα κάτω, ρίχνουμε την γεμιση, σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα, λαδώνουμε με πινελο, ραντίζουμε με νερό, χαρακωνουμε ελαφρά το φύλλο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς περίπου μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα ή πίτα μας.