Τετάρτη, 05/08/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με διήμερη καθυστέρηση τελικά ο Δήμος έστειλε το έγγραφο στον ΕΟΤ ! ! !

Μόλις εχθές Τρίτη 12 Μαρτίου 2014 και 2 ημέρες
μετά την απόφαση που πήρε σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο τελικά ο Δήμος απέστειλε προς τον πρόεδρο του  ΕΟΤ  κ.Πάλλη και τον υπεύθυνο  Τεχνικών υπηρεσιών της ίδιας υπηρεσίας κ.Καραντζή   τ ο με  υπ. αριθμ.πρωτ. 7782/12-3-2014 έγγραφο που αναφέρει τα εξής:                        
«Σε συνέχεια σχετικών εγγράφων μας και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με εσάς, σας γνωρίζουμε ότι στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στις  10/3/2014, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων της πόλης, οι οποίοι εξέφρασαν έντονες αντιρρήσεις και διαμαρτυρίες για το έργο της ανάπλασης.
Μετά από διαδικασία η οποία διήρκεσε πλέον των τριών ωρών,το Δημοτικό Συμβούλιο, αποφάσισε , να ζητήσει από εσάς, την αναστολή των εργασιών, στο έργο της  ανάπλασης της Κυανής Ακτής, έως την επίσκεψη κλιμακίου της υπηρεσίας σας, με το οποίο, θα διευθετηθούν τα ζητήματα τα οποία έχουν προκύψει.»
Επίσης υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου Πρέβεζας κ.Χρήστου Μπαϊλη με τις αρμόδιες υπηρεσίες  του ΕΟΤ   ενώ την Δευτέρα ο ανάδοχος του έργου έχει κληθεί στην Αθήνα προκειμένου να συζητηθούν μαζί του τα ζητήματα που έχουν προκύψει.
Εν τω μεταξύ την   Παρασκευή  14-3-2014 έχει οριστεί από τον αντιδήμαρχο  κ.Δημήτρη Κατσιπανέλη, συνεδρίαση  της επιτροπής που ορίστηκε  στο Δημοτικό Συμβούλιο   προκειμένου να  διαμορφωθούν οι τελικές προτάσεις για την τροποποίηση της μελέτης..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ