Το 1ο βραβείο απέσπασαν οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Πρέβεζας
που συμμετείχαν στον διαγωνισμό που διοργάνωσε η WWF Ελλάς “Καλύτερη Ζωή” στα πλαίσια υλοποίησης Προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα τη διατροφή και τίτλο «Είμαστε ό,τι τρώμε». Όπως ακούσαμε στην δημοτική ραδιοφωνία ο διαγωνισμός αφορούσε τη δημιουργία συνταγών με περισσεύματα τροφίμων. Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελούμενη από τον Άκη Πετρετζίκη, τη Νταϊάν Κόχυλα και τον Βαγγέλη Δρίσκα με βασικά κριτήρια την αξιοποίηση περισσευμάτων, την πρωτοτυπία συνδυασμών και τον τρόπο εκτέλεσης της κάθε συνταγής βράβευσε τις ακόλουθες τρεις: – “Αλλιώτικη” Καρμπονάρα (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης& Κατάρτισης Πρέβεζας) – Αλμυρό Χάρλεμ κέικ (Ειρήνη Βιριράκη) – Πατάτες με κάπαρη και κιμά (Τριάδα Κουσουνή). Η παραπάνω διάκριση είναι αποτέλεσμα επίπονης προσπάθειας με κατάθεση ψυχής του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου που στεγάζεται στην Ν. Σαμψούντα. Η διευθύντρια Β/μιας εκπαίδευσης κ. Σφονδύλη συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Η συνταγή θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της WWF “Καλύτερη Ζωή”. Το βραβείο εμπεριέχει μια δωροεπιταγή 150€, ευγενική χορηγία της «ΑΒ Βασιλόπουλος» που θα αξιοποιηθεί στο εργαστήριο Αυτόνομης Διαβίωσης του σχολείου.