ΠΡΕΒΕΖΑ: Οι λόγοι που αποχώρισε η Ε.Ν.Α. από την αγορά στο γήπεδο.

Η Ε.Ν.Α. Πρέβεζας  ζητεί  συγγνώμη από το καταναλωτικό κοινό της πόλης μας  για την ταλαιπωρία  που έχει  υποστεί καθώς και για την αβεβαιότητα  που προέκυψε με την άναρχη λειτουργιά της αγοράς αγροτών στην Κ Τζαβέλα.
Θέλει όμως ταυτόχρονα να σας εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν την Ε.Ν.Α. να αποχωρίσει  από το γήπεδο και να συνεχίσει το όνειρο της σε άλλο σημείο σύμφωνα  πάντα  με  στόχο την νομιμότητα  και την καλή συμβίωση  με τους δημότες καταναλωτές  και επαγγελματίες της πόλης μας .Η αγορά αγροτών είναι αδιαπραγμάτευτα  η συλλογική δουλεία των αγροτών  αλλά και των καταναλωτών της Πρέβεζας . Ο ρόλος της Ε.Ν.Α. είναι καθεαυτού  συμβουλευτικός  και δεν επιδιώκει να διεκδικήσει τίποτα από την συγκεκριμένη αγορά  μιας και της το απαγορεύει το καταστατικό της .Το όνειρο μας είναι να στήσουμε μια αγορά που θα στηρίξει την τοπική παραγωγή  αλλά και την τοπική οικονομία  που τόσο ανάγκη έχουμε αυτή την δύσκολη που περνάμε όλοι μας . Αυτά πιστέψαμε από την αρχή αλλά ακόμη και τώρα   προσπαθούμε να τα κάνουμε πραγματικότητα. Όπως γνωρίζεται όλοι κανένας δρόμος δεν είναι εύκολος πάντα υπάρχουν και τα εμπόδια. Αναφερόμαστε σε όλους αυτούς οι οποίοι  δεν θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή  δημιουργώντας προβλήματα στο όνειρο μας. Πρέπει λοιπόν να κατανοήσουν  ότι  η αγορά αγροτών είναι πολύ διαφορετική από μια λαϊκή αγορά . Στο γήπεδο κάποιοι ήθελαν μια ποιο ανοιχτή αγορά δηλαδή  να έρχονται και παραγωγοί από άλλες Περιφέρειες   στην οποία εμείς δεν συμφωνούσαμε, άλλοι δεν θέλουν με τίποτα να  υπάρχουν κανόνες  μέσα στην αγορά, άλλοι θέλουν με μια άδεια να πηγαίνουν και στις Λαϊκές αγορές να είναι πλανόδιοι πωλητές αλλά ταυτόχρονα να συμμετέχουν και στην αγορά αγροτών και να πουλάνε και στο χωράφι τους με ένα πρόχειρο κατάστημα  . Εμείς ως Ε.Ν.Α.  είμαστε οι πρώτοι  που πιστέψαμε  στην αγορά αγροτών και όχι σε μια λαϊκή αγορά  που θα κατέστρεφε την πόλη μας ταυτόχρονα όμως  θέλαμε  την  νομιμότητα  και τους κανόνες γι’αυτό και  τα  εφαρμόζουμε από την αρχή . Ελπίζουμε να μας καταλαβαίνετε και ταυτόχρονα να συνεχίσετε να στηρίζεται αυτήν την προσπάθεια που μαζί κάναμε πραγματικότητα πρώτοι στην Ελλάδα. Εμείς οι νέοι αγρότες της Πρέβεζας  πάντως θα συνεχίσουμε .
Για την Ε.Ν.Α. Πρέβεζας
Ο Πρόεδρος                          Ο Γραμματέας

Λεωνίδας Ραβανός          Διονύσης Μπρούβας


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενός κακού, μύρια έπονται; ίσως και όχι!

21/03/2020, 4:14 μμ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΥΓΕΙΑ

Όχι φόβος, μόνο προσοχή…

20/03/2020, 10:37 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

21/07/2019, 10:18 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites