ΠΡΕΒΕΖΑ: Σε άριστο κλίμα η συνάντηση του Στράτου Ιωάννου με τον Μιλτιάδη Κλάπα

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής της Δύναμης Ενότητας και Δημιουργίας Μιλτιάδη Κλάπα με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου.
Σε αυτή παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού Δημολίτσας Παναγιώτης, Καραστάθης Παναγιώτης και Περδίκης Θανάσης.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα μεγάλα ζητήματα της Πρέβεζας, όπως είναι ο αναπτυξιακός σχεδιασμός, τα έργα του ΕΣΠΑ, οι οδικές συνδέσεις αλλά και οι προτάσεις για τη νέα προγραμματική περίοδο.
Ειδική και εκτενής αναφορά έγινε στα μεγάλα οδικά έργα όπως και στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας να προχωρήσει τη μελέτη για την νέα είσοδο της πόλης της Πρέβεζας, έργο ζωτικής σημασίας για την πόλη αλλά και το αρχαιολογικό πάρκο της Νικόπολης.
Επί τάπητος τέθηκαν ακόμη τα θέματα του λιμανιού, του λιμενικού ταμείου και των ιαματικών λουτρών. Ακόμη συζητήθηκαν ζητήματα περιβαλλοντικής προστασίας του οικοσυστήματος του Αμβρακικού, η ολοκλήρωση των μελετών και η ένταξη των έργων κατασκευής των δικτύων αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού του «καλλικρατικού» Δήμου Πρέβεζας.
Ο κ. Κλάπας αναφέρθηκε στις προτάσεις της παράταξής του για τον τουρισμό και την αγροτική ανάπτυξη, τονίζοντας ότι πρόκειται για δύο τομείς στους οποίους καταγράφονται τα στρατηγικά πλεονεκτήματα της Πρέβεζας και μπορούν να αποτελέσουν τη «βαριά βιομηχανία». Συζητήθηκαν πρωτοβουλίες στους τομείς αυτούς που θα συμβάλουν στην τοπική ανάπτυξη και στο άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας ιδιαίτερα για τους νέους.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας ευχαρίστησε τον κ. Ιωάννου για τη συνεργασία και την ενημέρωση. «Η αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού υπηρετεί κοινά συμφέροντα. Τα συμφέροντα του τόπου και των πολιτών. Βαθιά μας πεποίθηση είναι ότι η συνεργασία Δήμου και Περιφερειακής Ενότητας πρέπει να είναι συνεχής. Μόνο έτσι θα δρομολογηθούν λύσεις και θα αναληφθούν πρωτοβουλίες με στόχο την ανάπτυξη του τόπου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Στράτο Ιωάννου για τη συνεργασία που είχαμε σήμερα και από την πλευρά μου δεσμεύομαι ότι αυτή θα έχει συνέχεια, διάρκεια και ουσία», υπογράμμισε ο κ. Κλάπας.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσει τις συναντήσεις και τις επαφές με εκπροσώπους κι άλλων φορέων της Πρέβεζας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites