Δευτέρα, 06/07/2020

Η Ενωση Ξενοδόχων Πρέβεζας στην μεγάλη τουριστική έκθεση στο Βουκουρέστι

Συνεχίζοντας την παρουσία της στις τουριστικές εκθέσεις των Βαλκανίων η Ενωση Ξενοδόχων Πρέβεζας  συμμετέχει στην  μεγάλη τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Στο περίπτερο της Ενωσης συμμετέχουν ο πρόεδρος της Ενωσης ΠολύκαρποςΧαλκίδης και οι αντιπρόεδρος Ιωσήφ Ντούσκας   διευρύνοντας έτσι την προσπάθεια που ξεκίνησαν στην αρχή της νέας χρονιάς για την κατάκτηση της αγοράς των Βαλκανίων με   δυναμικη παρουσία σε εκθέσεις  που πραγματοποιήθηκαν σε Βουλγαρία και Σερβία.
Όπως τονίζει ο κΧαλκίδης , έγιναν σημαντικές επαφές με τουριστικούς πράκτορες της μεγάλης αγοράς των Βαλκανίων, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα στους ξενοδοχους  να έχουν απευθείας  συζητήσεις μαζί τους δεδομενου μάλιστα ότι από το φετεινό καλοκαίρι θα υπάρξει αεροπορική σύνδεση του Βουκουρεστιου με το Ακτιο.
Ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας  υπογραμμίζει ότι  τα Βαλκάνια μπορούν να  αποτελέσουν  σημαντικη παράμετρο για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής   μας.
Πάντως ο κ.Χαλκίδης  συμπληρώνει ότι για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός θα πρέπει τόσο οι Δήμοι όσο και η Περιφέρεια να δώσουν έμφαση στην προβολή της Πρέβεζας στα Βαλκάνια όπως  έχουν  ήδη κάνει αντίστοιχοι φορείς στην Βόρεια Ελλάδα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ