Ξανά στο πολιτικό προσκήνιο ο Περικλής Βασιλάκης!

Την απόφασή του να συνεργαστεί με την παράταξη της “Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου”, ανακοίνωσε σήμερα ο Καθηγητής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου κ. Περικλής Βασιλάκης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, δήλωσε ότι η απόφαση του κ. Π. Βασιλάκη, είναι ιδιαίτερη τιμητική και ενισχύει τον αγώνα για να αλλάξει σελίδα η Ήπειρος.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής: ” Όπως έχω ήδη ανακοινώσει διαμορφώνουμε μια πολυσυλλεκτική παράταξη, που θα ενδιαφέρεται για το μέλλον της Ηπείρου και του τόπου μας. Σήμερα έχω την τιμή να είναι μαζί μου ο κ. Περικλής Βασιλάκης. Τον ευχαριστώ για την απόφασή του να πορευτεί μαζί μας, γιατί όλοι  στη Δευτεροβάθμια Αυτοδιοίκηση της Ηπείρου, θέλουμε να αγωνιστούμε  για  να αλλάξουμε σελίδα. Αυτή η πορεία είναι πάνω από κόμματα. Εμείς είμαστε ένα άλλο κόμμα, αυτό της Ηπείρου. Εκεί  συναντιόμαστε όλοι και είναι τιμή για εμένα που θα ηγηθώ μιας τέτοιας παράταξης”.

 Από την πλευρά του ο κ. Π. Βασιλάκης, μεταξύ άλλων, δήλωσε τα εξής:

“Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας (Στρ. Ιωάννου) για την πολύ μεγάλη τιμή που μου κάνουν να με συμπεριλάβουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης για την Π.Ε. Πρέβεζας. Πράγματι, όπως ανέφερε ο κ. Καχριμάνης, η επικοινωνία μας ξεκίνησε για στοιχεία που ζήτησα για το γήπεδο Ιωαννίνων. Όμως, έβλεπα και άλλα πράγματα, πριν το γήπεδο. Τα οποία η Περιφέρεια και η Αντιπεριφέρεια είχαν αλλάξει σχετικά με το παρελθόν. Και η πορεία του κ. Καχριμάνη από το Μέτσοβο, στο Νομό Ιωαννίνων και στη συνέχεια στην Περιφέρεια Ηπείρου, μου έδωσαν τη σιγουριά ότι είναι ένας άνθρωπος που θέλει να ασχολείται με την Ήπειρο. Αγαπά τον τόπο, όπως τον αγαπώ κι εγώ. Με τον κ. Ιωάννου συζητήσαμε αρκετές φορές για τα θέματα της Πρέβεζας και συμφωνήσαμε ότι πάνω από όλα είναι η Ήπειρος, είναι ο τόπος που αγαπάμε. Αυτή η αγάπη για την Ήπειρο με έκανε να αποδεχτώ και να συνεργαστώ χωρίς να σκεφτώ τίποτε παραπάνω. Ούτε κόμματα, ούτε κάτι άλλο, παρά μόνο πως θα πορευτούμε για να λύσουμε τα προβλήματα”.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Π. Βασιλάκης, δήλωσε τα εξής:

“Ανέκαθεν θεωρούσα ότι η κεντρική εξουσία δεν πρέπει να συνδυάζεται με την τοπική αυτοδιοίκηση. Ήμουν κάθετα, και παραμένω, αντίθετος σε αυτό. Πάνω από όλα πρέπει να βάζουμε τον τόπο, και όχι που ανήκει ο καθένας.         Αυτό που σκέφτηκα ήταν πως μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο. Και επειδή ο κ. Καχριμάνης και ο κ. Ιωάννου είναι άνθρωποι που θέλουν, μπορούν και θα βοηθήσουν σε αυτό, συντάσσομαι με αυτούς”. 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites