Τετάρτη, 05/08/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Mε την καθιερωμένη παρέλαση θα ολοκληρώθηκαν σήμερα στην Πρέβεζα οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Στις 11:00 π.μ  πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης, κ.κ. Χρυσόστομος. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο κ. Τζόλος Δημήτριος, εκπαιδευτικός του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας. Στην συνέχεια εψάλλει επιμνημόσυνη δέηση και κατατέθηκαν στεφάνια από τους επίσημους (πολιτική και στρατιωτική ηγεσία) στο Ηρώο Πεσόντων .Στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών, των σπουδαστών, των προσκόπων, των οδηγών.Ενώ για πρώτη φορά φέτος παρέλασαν και οι σπουδαστές την Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου-Πρέβεζας (ΑΕΝ) στην οδό Σπηλιάδου. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο συμπατριώτης μας, Ειδικός Γραμματέας Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Κωνσταντίνος Τριάντης.
Σε λίγη ώρα θα ανέβει πλούσιο φωτορεπορταζ και βίντεο από την παρέλαση:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = «//connect.facebook.net/el_GR/all.js#xfbml=1»; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ