ΠΡΕΒΕΖΑ: ”Πώς να προσελκύσουμε τουρισμό όταν δεν υπάρχουν φώτα , δεν υπάρχει καθαριότητα”

Την Καστροσυκιά επισκέφτηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους.
Συνομίλησαν με τους παρευρισκομένους και ενημερώθηκαν για τα πολλά προβλήματα του χωριού. Οι κάτοικοι περιέγραψαν τις συνθήκες εγκατάλειψης και υποβάθμισης του οικισμού παρά τα μεγάλα πλεονεκτήματά του και τις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης που έχει. Χαρακτηριστικά είπαν : << πώς να προσελκύσουμε  τουρισμό όταν δεν υπάρχουν φώτα , δεν υπάρχει καθαριότητα , δεν υπάρχουν στοιχειώδεις κόμβοι ούτε πινακίδα για το χωριό; Όταν δεν υπάρχει προγραμματισμός; Αυτά δεν θέλουν λεφτά. φροντίδα  θέλουν >>.
Ο Μιλτιάδης Κλάπας  αναφέρθηκε στις προτάσεις του συνδυασμού για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη, την ένταξη της μελέτης υδροδότησης της περιοχής , την μεταφορά του κοιμητηρίου εκτός οικισμού στην θέση που έχει από παλιά επιλεγεί, στην προώθηση και υλοποίηση του τοπικού ΣΧΟΑΠ το οποίο ενώ ολοκληρώθηκε το 2010 δεν το υλοποιεί η σημερινή Δημοτική Αρχή η οποία δεν έχει καμία πολεοδομική – χωροταξική πολιτική.
Κάλεσε την Δημοτική Αρχή να δώσει στην δημοσιότητα τα στοιχεία που αφορούν την προμήθεια πετρελαίου και που αυτό καταναλώνεται. Την κάλεσε να απαντήσει εάν αληθεύουν  καταγγελίες που υπάρχουν ότι εργολάβοι πληρώνονται με πετρέλαιο για έργα-εξυπηρετήσεις όπου δεν υπάρχουν μελέτες , δεν έχουν ανατεθεί με καμιά νόμιμη διαδικασία, δεν παραλαμβάνονται από την τεχνική υπηρεσία.
<< σας καλώ να απαντήσετε για όλα αυτά που συζητούνται πια παντού. Σας καλώ να απαντήσετε εάν γνωρίζετε την συγκεκριμένη πρακτική που έγινε καθεστώς στις ημέρες σας πρωτοστατούντος στενού συνεργάτη αντιδημάρχου >> είπε κλείνοντας ο Μιλτιάδης Κλάπας.

                                                      Το Γραφείο Τύπου


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οι εβδομαδιαίοι έλεγχοι των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ στην Π.Ε Πρέβεζας

27/11/2020, 4:06 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Να επισπεύσει η Περιφέρεια Ηπείρου την μελέτη σύνδεσης της Πρέβεζας με την Εγνατία ζητά ο Δήμος Πάργας

27/11/2020, 1:38 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στο Δρυόφυτο Πρέβεζας

27/11/2020, 11:42 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Προμήθεια 500 rapid test για τα σχολεία της Πρέβεζας από την Σχολική Επιτροπή του Δήμου

27/11/2020, 11:07 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Νοσοκομείο Πρέβεζας : Τι έχει γίνει σχετικά με τη σύνταξη μελέτης; 

27/11/2020, 10:07 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Άλλα τρία σημαντικά έργα ξεκινούν άμεσα στον Δήμο Πάργας

27/11/2020, 9:34 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites