ΠΡΕΒΕΖΑ: Σπουδαία κίνηση αλληλεγγύης από το Σύλλογο Τριτέκνων

Στις 5-2-2014 ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας έκανε την αρχή, παρέδωσε στο Κοινωνικό Ιατρείο Πρέβεζας τα Φάρμακα , παιδικές τροφές, παιδικά γάλατα και παιδικά ρούχα.

Οι τρίτεκνοι του νομού υλοποιούν την υπόσχεση που έδωσαν, διότι γνωρίζουν ότι η φτώχεια και η δυστυχία εξαπλώνονται, η ανεργία καλπάζει, η Υγεία, η Παιδεία και το ασφαλιστικό σύστημα διαλύονται, η νεολαία μεταναστεύει.
Σήμερα μετά τη διάλυση του κράτους πρόνοιας , εάν δεν υπήρχε η οικογένεια , θα ήταν πολύ εντονότερα τα φαινόμενα της πείνας , εξαθλίωσης , αστέγων κ.λ.π.
Η Ελληνική οικογένεια αποτελεί ισχυρό δίχτυ ασφαλείας που συγκράτησε πολλούς από την κατάρρευση.
Σήμερα, φεύγουν μορφωμένοι άνθρωποι, επιστήμονες , έμπειροι επαγγελματίες , ΟΧΙ για να στείλουν χρήματα πίσω στις οικογένειες τους στην Ελλάδα , αλλά για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή κάπου αλλού, κάπου όπου τα προσόντα τους θα αναγνωριστούν και θα ανταμειφθούν.
Αυτούς τους ανθρώπους η χώρα μας τους χάνει. Επομένως η μετανάστευση φτωχαίνει, εξασθενεί τη χώρα .Είναι σαν μια αιμορραγία, πολύτιμου ανθρώπινου δυναμικού.
Οι καρκινοπαθείς , αντιμέτωποι με την ανελέητη ασθένεια κι ένα ανελέητο κράτος, που τους στερεί τη δυνατότητα να παλέψουν για τη ζωή τους, τρέχουν καθημερινά για να εξασφαλίσουν φάρμακα και χρήματα για τις εξετάσεις τους. Μοναδικοί σύμμαχοί τους, η αυτοθυσία και η φαντασία γιατρών και προσωπικού του ΕΣΥ και ένα τεράστιο δίκτυο αλληλεγγύης, με περισσότερα από 30 κοινωνικά ιατρεία και φαρμακεία.

Μας υποδέχθηκαν οι : Καμπάνι Χαλέντ Ορθοπεδικός ιατρός και η Νοεφωτίστου Ελβίρα νοσηλεύτρια οι οποίοι μας ευχαρίστησαν και μας συγχάρηκαν για τη βοήθεια που προσφέραμε.
Ο Πρόεδρος Δήμος Βασίλης και η Γραμματέας Αηδόνη Ζωή ευχαρίστησαν τους γιατρούς για το σπουδαίο έργο που επιτελούν .


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα … λαός … και … κολωνάκια!

27/07/2021, 5:17 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενημερωτική εκδήλωση από το Επιμελητήριο Πρέβεζας

27/07/2021, 11:20 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : 3 Δωρεάν Παραστάσεις Καραγκιόζη διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα

27/07/2021, 11:17 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : «όταν το κάστρο θα πέσει τελείως τότε θα συσκεφθούν Δήμαρχοι , Περιφερειάρχες, Εφορίες Αρχαιοτήτων κλπ για να δούνε που θα πετάξουν τα μπάζα !!! Αιδώς Αργείοι.»

27/07/2021, 11:08 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στροφή στο Μέλλον : Πρέβεζα – Η μοναδική σε όλη την Ήπειρο που δεν έχει διέξοδο σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο

27/07/2021, 10:55 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πάργα : Εντυπωσίασε ντόπιους και επισκέπτες η έκθεση Εικαστικών Δημιουργιών με θέμα : «Θέλει Αρετήν και Τόλμην η  Ελευθερία»

27/07/2021, 10:12 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites