ΠΡΕΒΕΖΑ: Ωραία εικόνα . . . Ε, κύριε Πάλλη ; ; ;

Στην πόλη της Πρέβεζας βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Πάλλης. Ο  ΕΟΤ είναι ο φορέας εκτέλεσης του έργου ανάπλασης της Κυανής Ακτής υπό την επίβλεψη βέβαια του Δήμου Πρέβεζας.
Ο κ.Πάλλης συνοδευόμενος  από τον Δήμαρχο Πρέβεζας   κ.Μπαίλη επισκέφθηκε το έργο ανάπλασης στον Παντοκράτορα. Ο κ.Μπαϊλης επεσήμανε προς τον κ.Πάλλη  τις παρατηρήσεις που  υπάρχουν σχετικά με την  τοποθέτηση των φοινικόδεντρων και  άλλες   υπό αμφισβήτηση παρεμβάσεις στον χώρο, αναγνώρισε  ότι έχουν βάση  και   συμφωνήθηκε η αποστολή εγγράφου προκειμένου να δρομολογηθουν οι αλλαγές που προτείνει ο Δήμος μετά τις έντονες αντιδράσεις των πολιτών και των φορέων.
Αλήθεια πως να ένιωσε ο κ. Πάλλης αντικρίζοντας αυτή την εικόνα του ξεραμένου Φοίνικα στο κάστρο του Παντοκράτορα; (και δεν είναι ο μόνος, είναι καμιά δεκαριά υποβασταζόμενοι με σχοινιά) Αλήθεια τις αλλαγές από τα λάθη τόσο του κ. Πάλλη όσο και του κ. Μπαϊλη που γνώριζε πολύ καλά το λάθος και παρόλα αυτά συμφώνησε αρχικά να εκτελεσθεί το έργο κατά αυτόν το τρόπο, γυρίζοντας τα μόλις αντιμετώπισε τις αντιδράσεις . . . ποιος θα τις πληρώσει; Θα επιστραφούν πίσω οι 282.000€ που στοίχησαν οι περίπου 80 φοίνικες στο σημείο;  


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η κατανομή των νέων κρουσμάτων Κορωνοϊού στην Ήπειρο

01/12/2020, 7:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

H Ολυμπιακή Χελιού και Σολομού ΑΒΕ αναζητά αποθηκάριο

01/12/2020, 4:09 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Επιθεώρηση από δύτη στον υποθαλάσσιο αγωγό του Βιολογικού καθαρισμού

01/12/2020, 3:00 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Ντροπή! Οι τράπεζες δεσμεύουν παρανόμως τα ακατάσχετα Βοηθήματα Ειδικού Σκοπού λόγω της πανδημίας

01/12/2020, 1:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επισκέψεις στις Δομές Υγείας του Νομού Πρέβεζας θα πραγματοποιήσει ο Κώστας Μπάρκας

30/11/2020, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα tablets που διαθέτουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Πρέβεζας στους μαθητές

30/11/2020, 11:57 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites