Τετάρτη, 20/02/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ωραία εικόνα . . . Ε, κύριε Πάλλη ; ; ;

Στην πόλη της Πρέβεζας βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Πάλλης. Ο  ΕΟΤ είναι ο φορέας εκτέλεσης του έργου ανάπλασης της Κυανής Ακτής υπό την επίβλεψη βέβαια του Δήμου Πρέβεζας.
Ο κ.Πάλλης συνοδευόμενος  από τον Δήμαρχο Πρέβεζας   κ.Μπαίλη επισκέφθηκε το έργο ανάπλασης στον Παντοκράτορα. Ο κ.Μπαϊλης επεσήμανε προς τον κ.Πάλλη  τις παρατηρήσεις που  υπάρχουν σχετικά με την  τοποθέτηση των φοινικόδεντρων και  άλλες   υπό αμφισβήτηση παρεμβάσεις στον χώρο, αναγνώρισε  ότι έχουν βάση  και   συμφωνήθηκε η αποστολή εγγράφου προκειμένου να δρομολογηθουν οι αλλαγές που προτείνει ο Δήμος μετά τις έντονες αντιδράσεις των πολιτών και των φορέων.
Αλήθεια πως να ένιωσε ο κ. Πάλλης αντικρίζοντας αυτή την εικόνα του ξεραμένου Φοίνικα στο κάστρο του Παντοκράτορα; (και δεν είναι ο μόνος, είναι καμιά δεκαριά υποβασταζόμενοι με σχοινιά) Αλήθεια τις αλλαγές από τα λάθη τόσο του κ. Πάλλη όσο και του κ. Μπαϊλη που γνώριζε πολύ καλά το λάθος και παρόλα αυτά συμφώνησε αρχικά να εκτελεσθεί το έργο κατά αυτόν το τρόπο, γυρίζοντας τα μόλις αντιμετώπισε τις αντιδράσεις . . . ποιος θα τις πληρώσει; Θα επιστραφούν πίσω οι 282.000€ που στοίχησαν οι περίπου 80 φοίνικες στο σημείο;  

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ