ΠΡΕΒΕΖΑ: Ουσιαστικός διάλογος για πρώτη φορά στην πόλη μας-Για την πόλη μας!

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην ΟΑΣΗ η πρώτη συγκέντρωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης  “Ανάπτυξη τώρα”.
Στόχος της συγκέντρωσης ήταν να επιτευχθεί ένας ουσιαστικός διάλογος με τους πολίτες της Πρέβεζας για την πόλη που θέλουν να έχουν. Ο στόχος θα λέγαμε ότι επετεύχθη μιας ήταν από τις λίγες φορές στην πόλη μας που εκατοντάδες άνθρωποι βρέθηκαν στον ίδιο χώρο και μοιράστηκαν τις απόψεις τους με μια Δημοτική παράταξη χωρίς πολιτικολογίες, πολιτικαντισμούς και προεκλογικές αψιμαχίες. Η πρώτη συγκέντρωση επικεντρώθηκε στον Τουρισμό και πως αυτός, μέσα και από την Ιστορία της Πρέβεζας μπορεί να γίνει κινητήριος μοχλός ανάπτυξης για την πόλη μας. Στην συγκέντρωση έδωσαν ξεχωριστό χρώμα με τις τοποθετήσεις τους πολίτες και εκπρόσωποι φορέων όπως ο Πρόεδρος της ΕΝΑ Πρέβεζας Λεωνίδας Ραβανός, ο Ιατρός Χαράλαμπος Γκούβας

αλλά και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τσαγκάρης ο οποίος θα λέγαμε ότι με την τοποθέτηση του έδωσε και στήριξη στην προσπάθεια που ξεκίνησε η παράταξη του Γιώργου Νίτσας, αφού λίγο πολύ είπε πως ήρθε η ώρα της Νέας Γενίας.

Ο Γιώργος Νίτσας στην τοποθέτηση του τόνισε μεταξύ άλλων ότι:
«Όλοι εσείς που ήρθατε σήμερα εδώ, μπορείτε να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις, αν το θέλετε. Γιατί εσείς, είστε το όραμα. Εσείς, επιτέλους, μπορείτε να αλλάξετε τον τόπο. Με όλους εσάς και τόσους άλλους που δεν μπόρεσαν να βρίσκονται σήμερα μαζί μας, μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Οι ιδέες σας έχουν αλλάξει ήδη αυτόν τον τόπο. Aυτό που μένει τώρα, είναι να τις κάνουμε πράξη. Το βασικό ερώτημα είναι το εξής: Θα έρθετε μαζί μας σ’ αυτό το ταξίδι; Είμαστε η γενιά που βιώνει το πρόβλημα.Το πρόβλημα που κληρονομήσαμε από τις προηγούμενες γενιές, από τις οποίες θέλουμε να προστατέψουμε τις επόμενες. Δε θέλουμε να αφήσουμε το μέλλον στα χέρια τους. Ας μη γυρίσουμε πίσω, παρά μόνο για να διδαχθούμε από τα λάθη του παρελθόντος. Είναι σωστό να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.Για μας δεν υπάρχει δεξιά ή αριστερά. Υπάρχει μόνον πάνω και κάτω. »
Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι η χθεσινή συγκέντρωση ήταν παράδειγμα προς μίμηση για τον πολιτικό μας πολιτισμό.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Καβάφης: 4 ποιήματα για την Νικόπολη»

18/06/2021, 4:22 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας ενημερώνει όλους τους αιμοδότες του νομού αλλά και όλη την τοπική κοινωνία της Πρέβεζας

18/06/2021, 4:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στον Α΄ κύκλο κινητικότητας

18/06/2021, 3:44 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ανοιχτά τα καταστήματα του ιστορικού κέντρου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

18/06/2021, 11:24 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χαλάρωση μέτρων σε λιανεμπόριο και κινηματογράφους

18/06/2021, 11:19 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας τιμά με δημιουργικές δράσεις το 1821

18/06/2021, 11:09 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites