ΠΡΕΒΕΖΑ: Άρωμα Νίκης στην συγκέντρωση του Μιλτιάδη Κλάπα [ΒΙΝΤΕΟ]

Δυναμική ήταν η πρώτη συγκέντρωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης του Μιλτιάδη Κλάπα που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 στο ξενοδοχείο Margarona Royal.
Στην συγκέντρωση αυτή παρουσιάστηκαν το έμβλημα και η προγραμματική διακήρυξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης. Ηχηρά ονόματα δήλωσαν με την παρουσία τους, την στήριξη τους στο πρόσωπο του Μιλτιάδη Κλάπα, όπως αυτά των Δημήτρη Ντούμου Προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας, Διονύση Καλλίνικου Πολιτικού Μηχανικού, της Έρης Λαχανά Αρχιτέκτονα Μηχανικού, Στέλιου Στρακαντούνα Ιατρού Πνευμονολόγου. Πέρα από τον αέρα ανανέωσης που πνέει δυνατά στην παράταξη του Μιλτιάδη Κλάπα με νέα ονόματα έχει κρατηθεί και η καλή μαγιά από το παρελθόν με υποψηφιότητες όπως αυτές των Σπύρου Φωκά πρώην Αντιδημάρχου Τουρισμού Πολιτισμού, Αναστάσιου Νέλλη πρώην Αντιδημάρχου, Γεράσιμου Σολδάτου πρώην Προέδρου της ΑΔΕΠΝ – Φαρμακοποιού. Όσον αφορά την ομιλία του κ. Κλάπα εκτός από την προγραμματική διακήρυξη απάντησε σε ερωτήματα παρευρισκομένων για σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος της Πρέβεζας και για αρκετά από τα οποία αντιμετωπίζει και ο ίδιος κατηγορίες σαν πρώην δήμαρχος και αντιδήμαρχος Πρέβεζας όπως το θέμα του Νοσοκομείου, του χρέους και της Ανάπλασης της Κυανής Ακτής. Οι απαντήσεις του κ. Κλάπα ήταν τόσο ξεκάθαρες όσο ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ο ίδιος δεν θα δεχθεί να χρησιμοποιήσουν τις προηγούμενες δικές του θητείες ως άλλοθι της δικής τους αποτυχίας απαντώντας έτσι στο τεράστιο υβρεολόγιο που εξαπολύει με κάθε ευκαιρία η παράταξη του κ. Μπαΐλη. Ο κ. Κλάπας έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει αυτόν τον κατήφορο έδειξε την πολιτική ευθιξία να αναλάβει και “ευθύνες” για κατηγορίες που ακούγονται σήμερα, όπως την μελέτη για την ανάπλαση της Κυανής Ακτής για την οποία ανέφερε ότι η αρχική μελέτη που εκπονήθηκε κατά την διάρκεια της δικής του θητεία  δεν εκτελέστηκε στο 100% και  έχει υποστεί παρεμβάσεις όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το θέμα των φοινίκων όπου στην αρχική μελέτη επί δικής του θητείας προέβλεπε 10 φοίνικες με κόστος 250€ ο ένας και φυσική βλάστηση και τελικά σήμερα τοποθετήθηκαν σχεδόν 80 με κόστος 5.000€ ο ένας . . .   Τα υπόλοιπα στα βίντεο που θα ανεβαίνουν σιγά σιγά κατά την διάρκεια της ημέρας.Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Στράτος Ιωάννου για τον χαρακτηρισμό του μνημείου Ζαλόγγου ως Μνημείο Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας

23/06/2021, 4:29 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Πρέβεζας πραγματοποιεί εξόρμηση στον Εθνικό Δρυμό της Πίνδου

23/06/2021, 11:56 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επανεκκίνηση εστίασης : Σημεία προσοχής στην υποβολή αίτησης χρηματοδότησης

23/06/2021, 10:58 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην ΕΡΤ εκπροσώπησε την ΟΕΦΕ για τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων η Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου

22/06/2021, 8:36 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Απορρίφθηκε αίτημα γονέων για ίδρυση 3ου Τμήματος στην Α΄ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου

22/06/2021, 7:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Με Ελευθερία Αρβανιτάκη και άλλα μεγάλα ονόματα το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι

22/06/2021, 3:22 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites